Ο ηθοποιός Γουίλι Έιμς βρήκε τον έρωτα της ζωής του με τη γυναίκα που αλληλογραφούσε επί 30 χρόνια! – Διαβάστε τη ρομαντική ιστορία τους

Η ιστορία τους μεταφέρθηκε και στον κινηματογράφο με την ταινία «Love in the Limelight»

Ο Γουίλι Έιμς είχε πάντα την αίσθηση ότι η ζωή ήταν κάτι περισσότερο από δόξα και περιουσία. Σε συνέντευξή του στο «People», ο 62χρονος πρώην έφηβος καρδιοκατακτητής και πρωταγωνιστής του «Eight Is Enough», μίλησε για την εύρεση της αληθινής αγάπης με τη νυν σύζυγό του, Γουίνι Χανγκ, πρώην θαυμάστρια και φίλη από αλληλογραφία για πάνω από τρεις δεκαετίες. 

«Είναι η αγαπημένη μου ιστορία», λέει ο ίδιος χαμογελώντας. «Η Γουίνι είχε αρχίσει να μου στέλνει γράμματα όταν ήταν ακόμα παιδί. Συνήθιζα να λαμβάνω χιλιάδες γράμματα την εβδομάδα. Αλληλογραφούσαμε για 30 χρόνια. Δεν συναντηθήκαμε ποτέ, αλλά κουβεντιάζαμε στο τηλέφωνο μερικές φορές». 

Μετά από χρόνια αλληλογραφίας, οι δυο τους έχασαν κάποια στιγμή επαφή μεταξύ τους. Εκείνη την περίοδο ο διάσημος ηθοποιός πάλευε με τους δικούς του «εφιάλτες», ενώ είχε μείνει και άστεγος. 

«Όταν ξεκίνησα τη ζωή μου από την αρχή, στα 48 μου χρόνια, έπρεπε να μάθω τα πάντα από την αρχή», αναφέρει ο ηθοποιός. «Έπρεπε να μάθω ξανά ποιος ήμουν. Έπρεπε να ξεπεράσω όλα τα λάθη του παρελθόντος».

Η χρονική στιγμή ήταν ιδανική όταν ο Έιμς βρήκε ξανά τη Γουίνι μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι, το «δίδυμο» αποφάσισε να συναντηθεί, τελικά, κατά τη διάρκεια μιας στάσης κρουαζιέρας στο Βανκούβερ.

Ο Γουίλι Έιμς

«Εκείνο το απόγευμα, έριξα μια ματιά πάνω της και το κατάλαβα», λέει χαμογελώντας ο ηθοποιός. «Αισθάνομαι ότι όλα πήγαν χρονικά όπως έπρεπε να πάνε», αναφέρει η Γουίνι. 

Δέκα μήνες αργότερα και με την έγκριση της οικογένειας της Χανγκ, το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014.

«Είναι τόσο αστείο, που ακόμα καθόμαστε απέναντι στο τραπέζι και κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον και λέμε: "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είσαι εσύ. Εσύ είσαι η μοναδική», αποκαλύπτει ο γνωστός ηθοποιός. 

Η ιστορία τους μεταφέρθηκε και στον κινηματογράφο με την ταινία «Love in the Limelight». 

Πηγή: skai.gr