Κλείσιμο

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ θα εμφανιστεί πρώτη φορά στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι ο 75χρονος σκηνοθέτης του Χόλιγουντ θα παρουσιάσει στο TIFF με το ημι-αυτοβιογραφικό δράμα «The Fabelmans», με πρωταγωνιστές τους Μισέλ Ουίλιαμς, Πολ Ντάνο και Σεθ Ρόγκεν

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο (TIFF), στον Καναδά.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι ο 75χρονος σκηνοθέτης του Χόλιγουντ θα παρουσιάσει στο TIFF με το ημι-αυτοβιογραφικό δράμα «The Fabelmans», με πρωταγωνιστές τους Μισέλ Ουίλιαμς, Πολ Ντάνο και Σεθ Ρόγκεν.

Η ιστορία έχει βιογραφικά στοιχεία από τα νεανικά χρόνια του Σπίλμπεργκ στην Αριζόνα. Ένας νεαρός άνδρας, τον οποίο υποδύεται ο Γκάμπριελ Λαμπέλ, μαθαίνει ένα συγκλονιστικό οικογενειακό μυστικό τη στιγμή που ανακαλύπτει τη δύναμη του κινηματογράφου.

Ο Σπίλμπεργκ συνυπογράφει το σενάριο της ταινίας «The Fabelmans» και ήταν η πρώτη του σεναριακή απόπειρα μετά το έπος επιστημονικής φαντασίας «A.I. Artificial Intelligence» του 2001. Συνεργάστηκε με τον Τόνι Κουσνέρ, ο οποίος έγραψε το σενάριο για τις ταινίες «Munich», «Lincoln» και «West Side Story».

Το TIFF έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 18 Σεπτεμβρίου φέτος και η ταινία «The Fabelmans» θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στα τέλη Νοεμβρίου.

Πηγή: skai.gr