Ντοκιμαντέρ: Η Τζάνετ Τζάκσον μιλά για τον Μάικλ και τη δύσκολη σχέση με τον πατέρα της (τρέιλερ) 

Το νέο ντοκιμαντέρ για την ζωή και την καριέρα της Τζάνετ Τζάκσον, με τίτλο ''Janet'', έρχεται στις 28 Ιανουαρίου αλλά τα γυρίσματα έλαβαν χώρα τα τελευταία πέντε χρόνια. Ενώ περιμέναμε να είναι ένα απλά ντοκιμαντέρ που αποθεώνει την εμβληματική τραγουδίστρια, φαίνεται πως τελικά θα είναι πολύ περισσότερα απ' αυτό. 

Στο πρώτο τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα το δίκτυο Lifetime - που θα το προβάλει - η Τζάκσον μιλά για την σχέση της με τον αδερφό της, Mάικλ, τις κατηγορίες εναντίον του, το διάσημο πλέον ατυχές περιστατικό στο Super Bowl του 2004 με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ, αλλά και για τη σχέση της με τον πατέρα της, για τον οποίο μίλησε ανοιχτά: 

«Υπήρχαν στιγμές που απλώς δεν μπορούσα να καταλάβω ή να ταιριάξω. Ο πατέρας μου ήταν πολύ αυστηρός. Ήλεγχε τη ζωή μου και την καριέρα μου. Ο πατέρας μου μού είπε ‘Θα τραγουδήσεις’» λέει αναφερόμενη στην εποχή που ο πατέρας της είχε τον έλεγχο της καριέρας της, ενώ βλέπουμε επίσης πλάνα από οικογενειακές στιγμές, τα πρώτα βήματα των Jackson 5 αλλά και τη διαδρομή μέχρι την ανεξαρτητοποίησή της.. 

Σύμφωνα με την επίσημη περίληψη του lifetime: «Η Τζάνετ έχει απολαύσει τεράστια επιτυχία αλλά έχει δει και τεράστια τραγωδία. Έχει βιώσει μία ταραχώδη ιδιωτική ζωή μπροστά στον εξαιρετικό δημόσιο έλεγχο. Όλη η Τζάνετ Τζάκσον. Σηκώνει το καπάκι στην ιδιωτική της ζωή για πρώτη φορά και αποκαλύπτει τις πιο οικείες στιγμές της σταρ που έχει πιάσει ποτέ η κάμερα. Το ντοκιμαντέρ περιγράφει την επιστροφή της Τζάνετ στην παγκόσμια σκηνή μετά από ένα ξαφνικό διάλειμμα από τη μουσική»
 

Πηγή: must.com.cy