Η σέξι Ναταλί Μαριντουένα θέλει «επιστροφή στην κανονικότητα» για το γυναικείο σώμα - Φωτό - Βίντεο

Το μοντέλο έκανε για πρώτη φορά πάταγο στις σελίδες του Sports Illustrated το 2021

«Επιστροφή στην κανονικότητα» για το γυναικείο σώμα θέλει η Ναταλί Μαριντουένα…

Η Μαριντουένα, μοντέλο του Sports Illustrated που έχει σχεδόν τέσσερα εκατομμύρια ακολούθους μόνο στο Instagram, ελπίζει να ευαισθητοποιήσει σχετικά με την «κανονικότητα του σώματος».

Το σέξι μοντέλο έκανε για πρώτη φορά πάταγο στις σελίδες του περιοδικού το 2021 και εμφανίζεται στο φετινό τεύχος που είναι διαθέσιμο στα περίπτερα τώρα.

«Στη βιομηχανία (του μόντελινγκ), βλέπεις μοντέλα που είναι πολύ αδύνατα ή βλέπεις μοντέλα plus-size, αλλά δεν υπάρχει αυτό το είδος μόντελινγκ που να βρίσκεται ακριβώς στη μέση», είπε η κοπέλα στο Fox News Digital.

«Προσπαθώ να το εκπροσωπήσω αυτό για λογαριασμό άλλων  ανθρώπων. Θέλω να είμαι ένα παράδειγμα,  και να δείξω ότι είναι ωραίο και όμορφο. [Στα social media] δείχνω το σώμα μου, δείχνω τη ζωή μου, δείχνω τι αντιπροσωπεύω και τι εκτιμώ χωρίς φίλτρο. Είτε πρόκειται για μια εικόνα με μπικίνι είτε απλώς για μια εικόνα μου στο δρόμο με ένα χαριτωμένο ντύσιμο, θέλω να δείξω ότι το κανονικό μέγεθος σώματος εκτιμάται».

Η 25χρονη επέμεινε ότι θέλει να χρησιμοποιήσει την social media πλατφόρμα της για να δείξει στις γυναίκες ακολούθους της ότι δεν χρειάζεται κανείς να βασίζεται σε φίλτρα και στο Photoshop για να δείχνει όμορφη.

«Έχω τόσες πολλούς followers που είναι νεαρές γυναίκες, πολύ εντυπωσιακές και με βλέπουν ως παράδειγμα για τον εαυτό τους», είπε. 

«Προσπαθώ να συνδεθώ με ανθρώπους, είτε μέσω DM είτε μέσω των σχολίων. Μου λένε συχνά: ‘Έχω τον σωματότυπό σου — σε ευχαριστώ που δείχνεις αυτό’. Αυτοί οι άνθρωποι δείχνουν την εκτίμησή τους προς εμένα και θέλω να ανταποδώσω αυτήν την αγάπη. Επειδή έχω αυτή την πλατφόρμα, νομίζω ότι είναι πιο σημαντικό από ποτέ να προσφέρω θετικότητα στις γυναίκες».

 
Πηγή: skai.gr