MyFlex: Η ευέλικτη διατροφή φέρνει σωματικά και ψυχικά οφέλη

Μια διατροφή πλούσια σε χρώματα, αρώματα και θρεπτικά συστατικά είναι το γνωστό μυστικό για ένα χαρούμενο μυαλό και σώμα. 

Πολλές προσπάθειες γίνονται για να πάψουν άνδρες και γυναίκες να ακολουθούν εξαντλητικές και τυποποιημένες δίαιτες με στόχο να χάσουν βάρος, γιατί τέτοιου είδους προγράμματα φέρνουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα: ο οργανισμός εξασθενεί, ο μεταβολισμός επιβραδύνεται, το φαγητό δαιμονοποιείται και η ψυχική υγεία του ατόμου κλονίζεται. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που οι διατροφικές διαταραχές εντάσσονται στις ψυχικές νόσους. Την αποφυγή όλων αυτών των σοβαρών και πολλές φορές θανάσιμων επιπτώσεων εξασφαλίζει ο Δημήτρης Οικονομάκης με το επιστημονικά ενδεδειγμένο πρόγραμμα διατροφής MyFlex, το οποίο οδηγεί τους ενδιαφερόμενους στους σωματικούς τους στόχους χωρίς να πεινάσουν και χωρίς να χαλάσουν τη σχέση τους με το φαγητό. 

Τι ακριβώς είναι η ευέλικτη διατροφή;

Το πρόγραμμα απώλειας βάρους MyFlex στηρίζεται στην ευέλικτη διατροφή. Όπως μαρτυρά το όνομά του, δεν περιορίζει τα άτομα ούτε στο είδος των τροφών που καταναλώνουν καθημερινά ούτε στις ποσότητες. Πιο αναλυτικά, οι επαγγελματίες διαιτολόγοι-διατροφολόγοι που εργάζονται στο πιστοποιημένο και βραβευμένο διαιτολογικό κέντρο MyFlex φτιάχνουν ένα προφίλ για τον κάθε μοναδικό οργανισμό που καλούνται να εξυπηρετήσουν και με βάση αυτό σχεδιάζουν εξατομικευμένα πλάνα διατροφής. Πέρα από την εστίαση στη θρεπτική αξία των τροφών που χρειάζεται ο κάθε οργανισμός, οι ειδικοί λαμβάνουν υπόψη τους τα γευστικά γούστα των πελατών τους. Σε κάθε γεύμα δίνονται πολλές εναλλακτικές επιλογές, ώστε να μπορεί το άτομο κάθε μέρα να ακούει και να ικανοποιεί την όρεξή του. Φυσικά, τα διατροφολόγια αυτά ανανεώνονται τακτικά, για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και τις αλλαγές του οργανισμού την κάθε στιγμή. Από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο πρόγραμμα, τα γεύματα χαρακτηρίζονται από πρωτοτυπία, απίθανη γεύση και χορταστική ποσότητα. 

Πώς η ευέλικτη διατροφή θα φέρει σωματικά και ψυχολογικά οφέλη;

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι όταν η ψυχολογία ενός ατόμου είναι καλή, αυτό θα αρχίσει να αντικατοπτρίζεται σιγά σιγά και στο σώμα. Μια δίαιτα που με το ζόρι ξεπερνά τις 1.000 θερμίδες την ημέρα και αποκλείει τους υδατάνθρακες ή τη φυσική ζάχαρη δεν προσφέρει στον οργανισμό την απαραίτητη ενέργεια για να εκτελεί τόσο τις εσωτερικές λειτουργίες όσο και να ανταποκρίνεται στις καθημερινές σωματικές και πνευματικές υποχρεώσεις. Αυτό επηρεάζει αρνητικά και τη διάθεση του ατόμου, αφού δεν έχει δύναμη να κινηθεί και να αποδώσει όπως προηγουμένως. Επίσης, η πείνα πολλές φορές θολώνει το μυαλό και αφήνει αισθήματα οργής και αρνητισμού να γεννηθούν και να ξεσπάσουν.

Επομένως, το MyFlex με τα πλούσια γεύματά του εξασφαλίζει ότι ο κάθε οργανισμός θα μπορεί να εκτελεί στο 100% όλες τις λειτουργίες του και να έχει αντοχές για τις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Οι υγιεινές εναλλακτικές των αγαπημένων ανθυγιεινών σνακς, όπως σοκολάτες και πατατάκια, και τα συμπληρώματα διατροφής από το Flexstores, που είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ, βεβαιώνουν ότι όλες οι λιγούρες θα ικανοποιούνται χωρίς ενοχές. Ακούγοντας λοιπόν το σώμα τους και προσφέροντας στον οργανισμό τους τροφές περιεκτικές σε θρεπτικά συστατικά, ο κάθε άνθρωπος μπορεί να νιώσει τον μεταβολισμό του να βελτιώνεται, το λίπος να μειώνεται, τα κιλά να χάνονται, την ψυχολογία του να ανεβαίνει και το μυαλό του να γίνεται πιο διαυγές. 

Πηγή: skai.gr