My Style Rocks: Τo μπάτζετ των 100 ευρώ έφερε δυσκολίες στις παίκτριες

Δευτέρα με Παρασκευή στις 18.00 στον ΣΚΑΪ

Θεματικό ήταν το επεισόδιο της Δευτέρας 13 Μαρτίου του My Style Rocks στον ΣΚΑΪ. Οι fashionistas κλήθηκαν να δημιουργήσουν εντυπωσιακά σύνολα με μέγιστο μπάτζετ τα 100 ευρώ. Αρκετές από αυτές τα βρήκαν σκούρα, την ώρα που η Χριστιάννα έμεινε εκτός του διαγωνιστικού μέρους, διότι δεν έφερε μαζί τις τα καρτελάκια που ανέγραφαν τις τιμές των ρούχων της.


Από τις παίκτριες που δυσκολεύτηκαν περισσότερο ήταν η Emilia Vodos. Πράγμα αναμενόμενο, αφού έχει συνηθίσει το κοινό σε «ακριβές» εμφανίσεις.


Αρνητικά σχόλια από την κριτική επιτροπή άκουσε και η Ρέινα Βενέτη. Μάλιστα, ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του με τα «απλά» looks που επέλεξαν μερικές παίκτριες, έχοντας ως πρόφαση το συγκεκριμένο μπάτζετ.


Αντίθετα, την παράσταση έκλεψε η Ειρήνη Παπαβασιλείου, η οποία ξεπέρασε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, μετατρέποντας το καλσόν της σε μπλούζα. Η κριτική επιτροπή ενθουσιάστηκε με την εφευρετικότητα και την προσαρμοστικότητά της, με αποτέλεσμα να λάβει υψηλή βαθμολογία.


Ωστόσο, νικήτρια της ημέρας αναδείχθηκε η Όλγα Κοτλιδά με 12.5 πόντους. Η διαγωνιζόμενη πήρε πολύ θετικά σχόλια από παίκτες και κριτική επιτροπή, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία.

 

Πηγή: skai.gr