Μπέρνι Μάντοφ: Στα αζήτητα το πανάκριβο ρετιρέ του - Φωτογραφίες

Βγήκε για πρώτη φορά στην αγορά το 2018 για 21 εκατομμύρια δολάρια και τώρα πωλείται για 16,5 εκατομμύρια δολάρια

Το ρετιρέ που ανήκε στον Μπέρνι Μάντοφ στη Νέα Υόρκη αποσύρθηκε από την αγορά, αφού παρέμεινε στα αζήτητα για επτά μήνες χωρίς να υποβληθεί καμία προσφορά, σύμφωνα με την Post. 
 

σπίτι

Το περιβόητο ακίνητο με τρία υπνοδωμάτια και 3,5 μπάνια εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην αγορά πέρυσι για 18,5 εκατομμύρια δολάρια. 
 

σπιτι

Ο επενδυτής ακινήτων Λόρενς Μπένενσον αγόρασε το σπίτι το 2014 για 14 εκατομμύρια δολάρια, συν τη διπλανή κατοικία, την οποία αγόρασε για 4 εκατομμύρια δολάρια το 2016. 
 

σπιτι

Αυτή είναι η τρίτη φορά από τη σύλληψη του αείμνηστου Μάντοφ στις 11 Δεκεμβρίου 2008, που το διαμέρισμα Upper East Side στο 133 E. 64th St. βγαίνει προς πώληση. 
 

σπιτι

Το σπίτι, όπου ο Μάντοφ ζούσε με τη σύζυγό του Ρουθ από το 1984 κατασχέθηκε μετά τη σύλληψή του, η ιστορία του οποίου είναι τώρα το θέμα ενός νέου ντοκιμαντέρ του Netflix.
 

σπιτι

To όνομά του έχει αλλάξει από Ρετιρέ Α σε Ρετιρέ S και το σπίτι έχει διακοσμηθεί εκ νέου, από σκοτεινούς τόνους που προτιμούσε ο Μάντοφ σε λευκά χαλιά και έπιπλα.

σπιτι

Το σπίτι παραμένει προς πώληση έχοντας  περάσει χρόνια στην αγορά. Εισήχθη για πρώτη φορά το 2018 για 21 εκατομμύρια δολάρια. Τελευταία βγήκε στην αγορά για 22,5 εκατομμύρια δολάρια. Το σπίτι έλαβε τεράστια μείωση τιμής και τώρα πωλείται για 16,5 εκατομμύρια δολάρια.

σπιτι

Ο Μάντοφ πέθανε σε νοσοκομείο φυλακών από φυσικά αίτια σε ηλικία 82 ετών τον Απρίλιο του 2021.

σπιτι

σπιτι

σπιτι

Πηγή: skai.gr