Η Μπέλα Χαντίντ κάνει ντεμπούτο στην υποκριτική στη σειρά της Hulu «Ramy»

Η Μπέλα Χαντίντ θα κάνει το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στη σειρά της Hulu «Ramy».

Η Μπέλα Χαντίντ θα εμφανιστεί στην τρίτη σεζόν της σειράς, ανακοίνωσε η Hulu, χωρίς όμως να διευκρινίσει λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί το μοντέλο και την ιστορία του.

Το σενάριο, η σκηνοθεσία και η παραγωγή της σειράς «Ramy», υπογράφει ο Ραμί Γιούσεφ. Η σειρά ακολουθεί τον Ramy Hassan (Γιούσεφ), έναν Αιγύπτιο-Αμερικανό μουσουλμάνο, στο πνευματικό του ταξίδι, ενώ ζει στο Νιου Τζέρσεϊ.

Η σειρά «διερευνά πώς είναι να εγκλωβίζεσαι ανάμεσα σε μια θρησκευτική κοινότητα που πιστεύει ότι η ζωή είναι μια ηθική δοκιμασία και τη γενιά των millennial που αμφιβάλλει για την ύπαρξη της μεταθανάτιας ζωής».

Ποιά είναι η Μπέλα Χαντίντ

Η Χαντίντ γνωστή από τις συνεργασίες στο μόντελινγκ με τους Victoria's Secret, Chanel και Calvin Klein, φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους Απριλίου του Vogue.

Ο πατέρας της Μπέλα Χαντίντ, μεγιστάνας του κλάδου ανάπτυξης ακινήτων Μοχάμεντ Χανίντ γεννήθηκε στην Παλαιστίνη και μετακόμισε στις ΗΠΑ.

Η αδερφή της, Τζίτζι Χαντίντ, επίσης supermodel ήταν μεταξύ εκείνων που έσπευσαν να συγχαρούν τη Μπέλα για τον νέο της ρόλο με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παρ’ όλο που η σειρά «Ramy» επικεντρώνεται σε χαρακτήρα που είναι Μουσουλμάνος Αμερικανός, έχει μεγάλη απήχηση σε ένα ευρύ κοινό millennials διαφορετικών εθνικών και θρησκευτικών καταβολών, καθώς τα θέματα που προβάλλει είναι το άγχος του πρωταγωνιστή για την προσωπική του ζωή, οι επαγγελματικές του φιλοδοξίες και οι αυταρχικοί γονείς του.

Ο Γιούσεφ προτάθηκε για δύο Emmy το 2020 και κέρδισε Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Ανδρικού Ρόλου σε τηλεοπτική σειρά την ίδια χρονιά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ