Μπέλα Χαντίντ: «Ένιωθα αφόρητο και εξουθενωτικό πόνο, και δεν ήξερα γιατί»

Το μοντέλο και influencer Bella Hadid μίλησε για ακόμη μια φορά για το πρόβλημα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει , σε συνέντευξή της στο WSJ, τονίζοντας μάλιστα την διαφορά ανάμεσα στην πραγματική ζωή και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με το νεαρό μοντέλο να εξομολογείται «Τη χρονιά που πέρασε, ήταν πολύ σημαντικό το να μάθω πως αν ο κόσμος μιλά για το στιλ μου, αν του αρέσει ή όχι, δεν έχει σημασία γιατί είναι το δικό μου στιλ. Όταν βγαίνω από το σπίτι το πρωί, σκέφτομαι το εξής: Με κάνει χαρούμενη; Νιώθω καλά φορώντας το και νιώθω άνετα;»

«Είχα σοβαρά καταθλιπτικά επεισόδια και η μαμά ή ο γιατρός μου με ρωτούσαν πώς ήμουν και αντί να τους απαντήσω με μήνυμα, απλώς τους έστελνα μία φωτογραφία. Ήταν το ευκολότερο για εμένα εκείνη τη στιγμή, επειδή δεν μπορούσα ποτέ να εξηγήσω πώς ένιωθα».

«Ένιωθα αφόρητο και εξουθενωτικό πνευματικό και σωματικό πόνο, και δεν ήξερα γιατί. Κι αυτό ήταν για μία τριετία. Όσο όμορφα και αν φαίνονται όλα στο Instagram, στο τέλος της ημέρας, είμαστε όλοι ίδιοι».

«Αυτός είναι και ο λόγος που δε μετανιώνει όσα μοιράζεται μαζί τους στα social media. Το να περπατάω έξω και να μπορώ να θυμηθώ ότι τόσοι άνθρωποι περνούν τα ίδια πράγματα με εμένα, με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα. Δεν ξέρω αν αυτό θέλουν στο Instagram ή όχι, και δεν πειράζει. Δεν πρέπει να είμαι στο Instagram για πάντα. Νιώθω ότι αυτή είναι η νέα πραγματικότητα, κι αυτό μετράει για εμένα».

Πηγή: MUST