Τα «ψιλά γράμματα» των Μπέκαμ- Πελτς: Το προγαμιαίο συμβόλαιο πριν τον γάμο των 3 εκ. δολαρίων

Ο γιός του ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ Μπέκαμ και της τραγουδίστριας Βικτόρια Άνταμς και η αγαπημένη του Νίκολα Πέλτς,ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να ενώσουν τις ζωές τους ενώ παράλληλα οι προετοιμασίες και οι διαδικασίες για την γαμήλια τελετή φτάνουν σε αστρονομικά ποσά. 

Ο γάμος θα γίνει στις 9 Απριλίου στην έπαυλη της οικογένειας Πέλτς στην Φλόριντα και μάλιστα ανάμεσα σε εκλεκτούς καλεσμένους όπως η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι.

Τόσο η οικογένεια του γαμπρού όσο και αυτή της νύφης βρίσκονται σε εγγρήγορση καθώς η μέρα του γάμου πλησιάζει και οι προετοιμασίες βαίνουν καλώς ενώ πολλοί κάνουν λόγο για το προγαμιαίο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Μπρούκλιν σε περίπτωση που οι δύο νέοι αποφασίσουν να χωρίσουν.

Ένα τέτοιο συμβόλαιο ήταν ουσιαστικά μια κίνηση για την προστασία της περιουσίας του γιου των Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ η οποία περιουσία βέβαια δεν μπορεί να συγκριθεί με την κολοσιαία περιουσία των Πέλτς. 

Ο γάμος θα κοστίσει περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια, ένα ποσό αστρονομικό, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός οτι η σύζευξη του νεαρού ζευυαριού έχει χαρακτηριστεί και γεγονός της χρονιάς.
 

Πηγή: MUST