Κλείσιμο

Μίλι Μπόμπι Μπράουν: Γιόρτασε το επερχόμενο γάμο της με τον Τζέικ Μπον Τζόβι - Δείτε φωτογραφίες

Η 19χρονη εντυπωσίασε με το λευκό σετ που φόρεσε - Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Απρίλιο μετά από δύο χρόνια σχέσης

Η Millie Bobby Brown γιόρτασε τον επερχόμενο γάμο της με τον αρραβωνιαστικό της Jake Bongiovi με τις οικογένειές τους σε ένα πάρτι σε στενό κύκλο την Πέμπτη.

Σε μια σειρά φωτογραφιών που κοινοποίησε ο κομμωτής Pete Burkill, το ευτυχισμένο ζευγάρι ποζάρει μπροστά από μια λευκή καμάρα  και μια φωτεινή επιγραφή που γράφει «Κύριος & κυρία Bongioviι», κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον με αγάπη.

Η 19χρονη σταρ του «Stranger Things», επέλεξε για το πάρτι ένα λευκό σετ δαντέλας Giambattista Valli, διακοσμημένο με πέρλες και είχε τα μελαχρινά μαλλιά της σε χαλαρούς κυματισμούς.

Ο 21χρονος Bongiovi, φόρεσε ένα πράσινο κοστούμι με λευκό πουκάμισο και μαύρη ζώνη για την περίσταση.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Απρίλιο μετά από δύο χρόνια σχέσης. Ωστόσο, αν και κάποιοι χάρηκαν για την αγαπημένη τους ηθοποιό, υπήρξαν κι εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν πως η απόφασή της δεν ήταν σωστή, λόγω του νεαρού της ηλικίας της (19 ετών) με χρήστες στα μέσα κοινωνικά δίκτυωσης να την αποκαλούν «παιδική νύφη» και «έντεκα», σε σχέση τόσο με την ηλικία της όσο και με τον χαρακτήρα της στο Netflix.

Ο μπαμπάς του Bongiovi, Jon Bon Jovi, φαίνεται να «εγκρίνει» την αγάπη του νεαρού ζευγαριού.

«Δεν ξέρω αν έχει σημασία η ηλικία», είπε ο ροκ σταρ στον Andy Cohen σε ένα επεισόδιο της εκπομπής του Sirius XM. «Αν βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο και μεγαλώσετε μαζί, νομίζω ότι αυτή θα ήταν η συμβουλή μου, πραγματικά, είναι σοφό να μεγαλώνουν (δύο άνθρωποι) μαζί».

Με πληροφορίες από https://pagesix.com/2023/06/02/millie-bobby-brown-wears-lace-for-engagement-party-with-jake-bongiovi/https://pagesix.com/2023/06/02/millie-bobby-brown-wears-lace-for-engagement-party-with-jake-bongiovi/