Μια «ξεχωριστή» βίλα στο νησιωτικό σύμπλεγμα της Οκινάουα στην Ιαπωνία – Δείτε φωτογραφίες

Σχεδιάστηκε να φιλοξενεί έως και 10 άτομα, ενώ θα είναι συνδεδεμένο με τη γη 

Ο Ιάπωνας αρχιτέκτονας, Sou Fujimoto, έδωσε στη δημοσιότητα τα σχέδια για μια -με μορφή δίσκου- βίλα και με στέγη όλο βλάστηση, η οποία θα κατασκευαστεί στη νήσο Ishigaki, στο νησιωτικό σύμπλεγμα της Οκινάουα, για λογαριασμό του ξενοδοχειακού ομίλου «Not A Hotel». Η νεοφυής επιχείρηση περιγράφει τον εαυτό της «όχι ως ένα ξενοδοχείο, αλλά μια ζωή» και ήδη πολλά καταλύματά της αναφύονται σε όλη την Ιαπωνία.

«Not A Hotel» στο ιαπωνικό νησιωτικό σύμπλεγμα της Οκινάουα

Το «Not A Hotel Ishigaki» σχεδιάστηκε να φιλοξενεί έως και 10 άτομα, ενώ θα είναι «συνδεδεμένο με τη γη». «Η αρχιτεκτονική δομή, η οποία έχει ασαφές όριο μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού, είναι συνδεδεμένη με τη γη. Το σπίτι είναι ανοιχτό εσωτερικά και εξωτερικά και μπορείτε να περάσετε στιγμές χαλάρωσης ενώ όλη τη μέρα θα νιώθετε την άνεση της φύσης», είπαν από το αρχιτεκτονικό γραφείο του Fujimoto.

«Not A Hotel» στο ιαπωνικό νησιωτικό σύμπλεγμα της Οκινάουα

Η ομάδα διαθέτει τα καταλύματά της ως βίλες διακοπών προς ενοικίαση αντί ως παραδοσιακή διαμονή σε ξενοδοχείο, σημειώνοντας ότι ο μέσος ιδιοκτήτης δεύτερης κατοικίας κάθε χρόνο περνά είκοσι μέρες στο εξοχικό του. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, το «Not A Hotel Ishigaki» θα αρχίσει να δέχεται κρατήσεις τον Μάιο του 2023.

«Not A Hotel» στο ιαπωνικό νησιωτικό σύμπλεγμα της Οκινάουα

Πηγή: skai.gr