Η Megan Fox «αποκαλύπτεται» στο βιβλίο της: Η αποβολή, ο εθισμός στον έρωτα και η δυσπιστία…

«Πέρασα όλη μου τη ζωή κρατώντας τα μυστικά των ανδρών και το σώμα μου πονάει από το βάρος των αμαρτιών τους», γράφει η Φοξ στην ποιητική της συλλογή 

Η Megan Fox μοιράζεται τους προσωπικούς της αγώνες με τον έρωτα, τη λαγνεία και τον σπαραγμό όπως ποτέ άλλοτε. Στην πρώτη της ποιητική συλλογή, «Pretty Boys Are Poisonous», η ηθοποιός δίνει στους θαυμαστές της μια γεύση από τις πιο προσωπικές, σκοτεινές σκέψεις της, αποκαλώντας τον εαυτό της μια «απελπιστικά ρομαντική ανοιχτή πληγή ανθρώπου» και ένα «αποκούμπι για την ψυχή όποιου όμορφου, σπασμένου, εγωκεντρικού ηλίθιου» την «κυνηγάει» και της «αφαιρεί» τη ζωτική της δύναμη.

Η Megan Fox

«Αυτά τα ποιήματα γράφτηκαν σε μια προσπάθεια να εκριζώσω την ασθένεια που είχε ριζώσει μέσα μου, εξαιτίας της σιωπής μου. Πέρασα όλη μου τη ζωή κρατώντας τα μυστικά των ανδρών και το σώμα μου πονάει από το βάρος των αμαρτιών τους», εξήγησε σε δήλωσή της η πρωταγωνίστρια του «Jennifer's Body».

«Η ελευθερία μου ζει σε αυτές τις σελίδες και ελπίζω ότι τα λόγια μου μπορούν να εμπνεύσουν άλλους να πάρουν πίσω την ευτυχία και την ταυτότητά τους, χρησιμοποιώντας τη φωνή τους για να φωτίσουν αυτό που έχει θαφτεί, αλλά δεν έχει ξεχαστεί, στο σκοτάδι».

Αν και η Fox δεν αναφέρει ονομαστικά κανέναν από τους προηγούμενους ή τους τωρινούς εραστές της, πολλά από τα ποιήματα φαίνεται να έχουν γραφτεί για τον αρραβωνιαστικό της Machine Gun Kelly και να είναι εμπνευσμένα από τα «σκαμπανεβάσματα» που έχουν αντιμετωπίσει από τον Μάιο του 2020.

Διάφορα αποσπάσματα στο βιβλίο αναφέρονται σε έναν 32χρονο ναρκισσιστή, στην αληθινή αγάπη της συγγραφέως και σε έναν αυτάρεσκο ροκ σταρ, που προσποιείται ότι έχει… «καλές» προθέσεις.

Η Megan Fox

«Είσαι ένας εθισμός, που καμία προσευχή δεν θα θεραπεύσει ποτέ», γράφει σε ένα ποίημά της με τίτλο «Ένα όμορφο αγόρι είναι ένα θανατηφόρο ναρκωτικό», παραπέμποντας σε μια παλιότερη ανάρτησή της που χρησιμοποίησε για να δηλώσει την αγάπη της για τον MGK μέσω Instagram, τον Αύγουστο του 2020. «Με σκοτώνεις, αλλά η καρδιά μου δεν θα σε εγκαταλείψει».

Ο 33χρονος MGK έκανε πρόταση γάμου στην 37χρονη Fox τον Ιανουάριο του 2022, με τους δυο τους να επιδεικνύουν τον έρωτά τους. Το ζευγάρι πυροδότησε φήμες χωρισμού τον Φεβρουάριο του 2023, όταν η ηθοποιός έσβησε όλες τις φωτογραφίες του MGK από το Instagram της και απενεργοποίησε προσωρινά τον λογαριασμό. Μόλις λίγες μέρες αργότερα, ωστόσο, το ζευγάρι φαίνεται να τα ξαναβρήκε και από τότε είναι μαζί. 

«Αλλά τότε μια μέρα συνέβη. Ένας από τους εν λόγω ηλίθιους τελικά με διέλυσε», γράφει η Fox στον πρόλογο του βιβλίου της, υπονοώντας προφανώς τις πρόσφατες φήμες περί χωρισμού.

«Και από μένα βγήκαν αυτά τα ποιήματα, που χαρακτηρίζουν τα μέχρι πρότινος ανείπωτα συναισθήματα απομόνωσης, βασανισμού, αυτοτραυματισμού, απελπισίας, λαχτάρας, ανησυχίας, ανησυχίας, οργής και γενικής αγωνίας».

Η Megan Fox

Εν τω μεταξύ, τα δύο τελευταία ποιήματα, «I» και «II», αναφέρονται στο συναίσθημα της θλίψης για μια σπαρακτική αποβολή. «Υπάρχει ένας υπέρηχος δίπλα στο κρεβάτι σου, 10 εβδομάδες και 1 μέρα ... πιστεύεις ότι αν μπορούσε, θα είχε αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας;», γράφει η ίδια. 

«Αλλά τώρα πρέπει να πω αντίο. Κλείνω τα μάτια μου και φαντάζομαι να σε κρατάω σφιχτά στο στήθος μου καθώς σε ξεριζώνουν από τα σωθικά μου», συνεχίζει, ενώ στην τελευταία σελίδα του βιβλίου εμφανίζεται η εικόνα μιας γυναίκας που κρατάει ένα μωρό. «Θα πληρώσω οποιοδήποτε τίμημα, πείτε μου σας παρακαλώ, ποια είναι τα λύτρα για την ψυχή της;». 

Η Megan Fox

Η Fox έχει τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Μπράιαν Όστιν Γκριν, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2010 έως το 2022. Είχε, επίσης, συνδεθεί στο παρελθόν με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της στο «Transformers», Shia LaBeouf, και τον αγαπημένο της από το γυμνάσιο, Ben Leahy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

«Οι σχέσεις δεν είναι όμορφες. Είναι άσχημες. Μερικές φορές είναι πόλεμος», δήλωσε η Fox στο «People» σε συνέντευξή της για την προώθηση του βιβλίου της. «Αλλά μέσα από μια πληγή σου δίνεται η ευκαιρία να αναπτυχθείς και να γίνεις πιο δυνατή, πιο ολοκληρωμένη εκδοχή του εαυτού σου».
 

Πηγή: skai.gr