Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Κριός

Η δημιουργικότητα είναι το χαρακτηριστικό της μέρας που θα πρέπει να επενδύσετε. Έχετε την πλανητική εύνοια να μετατρέψετε τις ιδέες σε πράξη και να κάνετε την διαφορά. Θέλετε όμως να επιβάλετε τις ιδέες, τις επιδιώξεις και τα όνειρα σας στους γύρω σας, κάτι που ενδεχομένως να προκαλέσει αντιδράσεις. Βρείτε έναν πιο ήπιο τρόπο να επικοινωνήσετε τις απόψεις σας για να εισακουστούν.

Ταύρος

Αισθάνεστε ότι μετά από πολύ κόπο καταφέρετε να βρεθείτε εκεί που θέλετε να βρίσκεστε. Οι κάθε είδους σχέσεις σας είναι αρμονικές και η επιτυχία γλυκιά. Συνεχίστε τις προσπάθειες σας και το μέλλον σας χαμογελάει. Έχετε κερδίσει επάξια τις επιτυχίες που παρουσιάζονται τον τελευταίο καιρό, μια και είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς σας σε βάθος χρόνου. Δεν θα ήταν όμως σωστό να περηφανεύεστε…

Δίδυμοι

Έχετε την διάθεση να αποφεύγετε τις ευθύνες από τον φόβο τις αποτυχίας, αλλά δεν θα τα καταφέρετε. Όλα όμως θα πάνε καλά και άδικα ανησυχείτε. Κάποιες δυσκολίες που αντιμετωπίσατε με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος φαίνεται να ξεπερνιούνται και οι σχέσεις σας να ομαλοποιούνται και πάλι.

Καρκίνος

Είστε λίγο χαοτικοί στην σκέψη και στην πράξη σήμερα και αυτό δεν σας βοηθάει καθόλου να διεκπεραιώσετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Ηρεμήστε και βάλτε σε μια τάξη το μυαλό σας. Κατά την σημερινή μέρα σημαντικό είναι να αποφύγετε την πεπατημένη και να αναζητήσετε νέους τρόπους έκφρασης ή χειρισμού των καταστάσεων που θα προκύψουν. Ένα άτομο ίσως φωτίσει κάποια άγνωστα μονοπάτια μέσα σας που θα σας οδηγήσουν σε μια νέα περιπέτεια.

Λέων

Κάτι ή κάποιος θα σας απογοητεύσει και θα έχετε την διάθεση να το βάλετε στα πόδια. Δεν θα ήταν όμως σοφό να το κάνετε, γιατί θα δείξετε ο θιχτήκατε και θα δώσετε την ικανοποίηση σε κάποιους, ότι κατάφεραν να σας πληγώσουν. Η μέρα σας άλλωστε είναι υπερβολικά γεμάτη με υποχρεώσεις και αγχώνεστε ήδη για το πώς θα τα βγάλετε πέρα.

Παρθένος

Μια εσωτερική φωνή θα σας υποδείξει τον δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσετε κατά την διάρκεια της μέρας, ειδικά εάν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Χρειάζεται επιμονή και κυρίως υπομονή για να δείτε τις επαγγελματικές σας προσπάθειες να καρποφορούν. Δεν γίνονται όλα από την μια μέρα στην άλλη…

Ζυγός

Με το να κάθεστε και να περιμένετε την ευκαιρία που θα σας ξελασπώσει, δεν θα κερδίσετε πολλά. Θα πρέπει να βάλετε και σεις το χεράκι σας, κάνοντας τις επαφές που πρέπει, προγραμματίζοντας τις δράσεις σας και εν ανάγκη επανασχεδιάζοντας την πορεία σας. Κάποια σημαντική εργασιακή υποχρέωση φαίνεται να ολοκληρώνεται σήμερα και ήρθε η ώρα της αξιολόγησης.  Θα πρέπει όμως παράλληλα να θέσετε τους επόμενους στόχους σας. Ο ανώτερος σας εαυτός μπορεί να σας δώσει τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσετε.

Σκορπιός

Επικεντρωθείτε στα οικονομικά σας σήμερα και κάντε έναν σοβαρό προγραμματισμό. Επικεντρωθείτε στα απαραίτητα που πρέπει να καλύψετε και απορρίψτε από την τρέχουσα πραγματικότητα ότι δεν είναι απαραίτητο. Μην αφήνετε όμως τα υλικά αποκτήματα να καθορίζουν την στάση, την συμπεριφορά και τον μελλοντικό προγραμματισμό σας, γιατί πέρα από την ύλη υπάρχει και το πνεύμα, που προσπαθείτε να το θέσετε στο περιθώριο…

Τοξότης

Είστε μεταξύ δύο πυλώνων της ζωής σας και θα πρέπει να κάνετε προσεκτικές κινήσεις. Ίσως να βρίσκονται αντιμέτωπες η προσωπική και η επαγγελματική σας ζωή, ίσως όμως να βρίσκεστε μεταξύ δύο εραστών και να πρέπει να κάνετε τις επιλογές σας. Σκεφτείτε προσεκτικά τι είναι αυτό που αγαπάτε, τι είναι αυτό που θέλετε πραγματικά στην ζωή σας.

Αιγόκερως

Ίσως να είστε λίγο κακοδιάθετοι σήμερα αλλά δεν θα πρέπει να αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη. Προσαρμοστείτε στα δεδομένα της στιγμής ή της εποχής και αντιμετωπίστε με θετική διάθεση τις προκλήσεις. Δεν είναι η καριέρα όλη σας η ζωή και θα πρέπει να το συνειδητοποιήσετε. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα, μην τα μεταφέρετε στην σχέση σας, γιατί θα βλάψετε και την προσωπική σας ζωή.

Υδροχόος

Θα πρέπει να είστε ρεαλιστές αναφορικά με τις επιδιώξεις σας στον εργασιακό τομέα. Η μέρα σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στον εργασιακό τομέα, ειδικά για όσους αναζητούν δουλειά ή ενδιαφέρονται για κάτι καλύτερο.  Μην στοχεύετε όμως πολύ ψηλά, γιατί εάν δεν τα καταφέρετε, η απογοήτευση θα σας καταβάλλει.

Ιχθείς

Αισθάνεστε ότι τίποτε δεν πηγαίνει καλά στη ζωή σας. Η καριέρα σας έχει βαλτώσει και η σχέση σας πνέει τα λοίσθια. Έτσι είναι ή έτσι τα βλέπετε εσείς άραγε; Ίσως θα πρέπει να αποδεχτείτε το γεγονός ότι η σχέση σας ότι είχε να δώσει το έχει δώσει εδώ και καιρό και τώρα πια έχει καταλήξει κενό γράμμα. Όσο για τα επαγγελματικά σας, δώστε τους λίγο σκέψη και χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα για ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη εδώ

Πηγή: thebest