Lupita Nyong'o: Η Κενυάτισσα ηθοποιός εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στα Tony Awards

Η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει μία δημιουργία της Πακιστανής σχεδιάστριας μόδας, Misha Japanwala, που το επάνω μέρος ήταν ένας ασημένιος θώρακας 

Η Κενυάτισσα ηθοποιός, Λουπίτα Νιόνγκο, έκανε μια από τις πιο εντυπωσιακές και τολμηρές εμφανίσεις, στο κόκκινο χαλί των βραβείων Tony στη Νέα Υόρκη. Επέλεξε να φορέσει μία δημιουργία της Πακιστανής σχεδιάστριας μόδας, Misha Japanwala, που το επάνω μέρος ήταν ένας ασημένιος θώρακας κατασκευασμένος σύμφωνα με τη φόρμα του σώματός της.

Η Λουπίτα Νιόνγκο

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του WWD το συνδύασε με ένα κομψό βελούδινο σακάκι και μαύρο παντελόνι, ασημένια αξεσουάρ και διαμαντένια σκουλαρίκια. Στο κεφάλι της έκανε ένα εντυπωσιακό τατουάζ henna δια χειρός Sabeen Marghoob.

«Το έργο της Τζαπανουάλα έχει τις ρίζες της στην απόρριψη και την αποδόμηση της εξωτερικής ντροπής που συνδέεται με το σώμα κάποιου», έγραψε η βραβευμένη ηθοποιός, μεταξύ άλλων, στη σελίδα της στο Instagram.

«Στην καλλιτεχνική της διαδικασία, δημιουργεί μια ρεαλιστική και αληθινή καταγραφή του ανθρώπινου σώματος ως πράξη αντίστασης και γιορτής, επιμένοντας πως πρέπει να είμαστε ελεύθεροι να υπάρχουμε στα σώματά μας...Μisha, σε ευχαριστώ για αυτή την ξεχωριστή ευκαιρία να βρίσκομαι ακριβώς εδώ, σε αυτό το σώμα τώρα», συμπλήρωσε η Λουπίτα Νιόνγκο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ