«Μια νύφη για τον Κρις Έβανς»: Ο ηθοποιός δηλώνει πως αναζητά την αγάπη

Ο Κρις Έβανς δήλωσε πως έχει στρέψει την προσοχή του στο να βρει την ιδανική σύντροφο.

Στοχοπροσηλωμένος στην εύρεση της ιδανικής συντρόφου δηλώνει ο ηθοποιός Κρις Έβανς κατά τη διάρκεια προώθησης της νέας του ταινίας «The Gray Man»,  σχολίασε ότι έχει στρέψει το βλέμμα του στο να βρει την ιδανική σύντροφο.

Παραχωρώντας συνέντευξη Τύπου στα πλαίσια της προώθησης της ταινίας  «The Gray Man» όπου και υποδύεται έναν δολοφόνο, που έχει εμμονή με τον «στόχο» του  ρωτήθηκε, αν ήταν ποτέ τόσο αφοσιωμένος σε οποιοδήποτε άλλο είδος αναζήτησης στη ζωή του.

Τότε ο Έβανς σχολίασε πως έχει στρέψει την προσοχή του στο να βρει την ιδανική σύντροφο.

«Θα σου δώσω μια καλή απάντηση», ανέφερε ο Κρις Έβανς . «Η απάντηση θα ήταν ότι ίσως είμαι επικεντρωμένος στο να βρω μία σύντροφο, ξέρεις, κάποιον με τον οποίο θέλεις να ζήσεις».

Στη συνέχεια, σχολίασε ότι με το πάθος που έχει για την δουλειά, δεν είναι εύκολο να ισορροπήσει τα πράγματα και να βρει την αληθινή αγάπη.

«Δηλαδή κοίτα, μου αρέσει αυτό που κάνω, ρίχνω όλο τον εαυτό μου σε αυτό. Αλλά από την άλλη άποψη, αυτός ο κλάδος είναι γεμάτος αμφιβολίες και δισταγμούς, όσον αφορά στο προσωπικό κομμάτι. Είναι δύσκολο να βρεις κάποιον στον οποίο να ρίξεις όλο σου τον εαυτό», τόνισε ο ηθοποιός.

Η τελευταία σχέση του που έγινε ευρέως γνωστή ήταν αυτή με την Τζένι Σλέιτ, με την οποία και ήταν ζευγάρι από το 2016 έως το 2018.

ΠΗΓΗ: PAGE SIX