Κλοέ Καρντάσιαν: Με δημιουργία Ελληνίδας σχεδιάστριας στο πάρτι της Μπιγιονσέ - Δείτε φωτογραφίες

Δείτε το sparkly σετ που φόρεσε στο πάρτι για τα 41 γενέθλια της Μπιγιονσέ.

Η 38χρονη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας μοιράστηκε μια σειρά στιγμιότυπων από το πάρτι την λαμπερής τραγουδίστριας Μπιγιονσέ, στο Instagram τη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου ποζάροντας μαζί με την αδερφή της, Κιμ Καρντάσιαν και τη φίλη τους Λα Λα Άντονι.

Αναφερόμενη όχι μόνο στην οικοδεσπότη του πάρτι, αλλά και στις τρεις γυναίκες που απεικονίζονται, η Khloé έγραψε στη λεζάντα «Όλες οι ανύπαντρες κυρίες», φράση από το τραγούδι της Beyonce «All the single ladies» , τονίζοντας την κοινή τους θέση ως ανύπαντρες γυναίκες.

Και οι τρείς τους ήταν ντυμένες ανάλογα για το πάρτι του οποίου το θέμα ήταν, «roller-disco», το οποίο φιλοξενήθηκε σε μια έπαυλη Bel Air, αρκετές ημέρες αφότου η τραγουδίστρια έκλεισε τα 41 στις 4 Σεπτεμβρίου.

Η Khloé επέλεξε ένα γυαλιστερό σετ από την Αθηναία σχεδιάστρια Σύλια Κρυθαριώτη, η οποία την αποκάλεσε «βασίλισσα της ντίσκο», συνδυασμένο με γυαλιστερές ασημένιες μπότες και μια επίσης sparkly Balenciaga clutch bag. Ενώ η Kim φορούσε ένα εντυπωσιακό κοκκινό-μαυρο ριγέ κοστούμι Balenciaga bodysuit.

Πηγή: must