«Υπάρχει σκύλος μεγαλύτερος σε ηλικία από αυτήν»- Ιντερνετική χολή για τη φερόμενη σχέση του Ντι Κάπριο με 19χρονη

Ο Ντι Κάπριο, ο οποίος, όπως έχει αναφερθεί πολλάκις στο παρελθόν, φέρεται να βγαίνει μόνο με γυναίκες κάτω των 25 ετών, εθεάθη αυτή τη φορά με 19χρονο μοντέλο

Η γνωστή ρήση "ο έρως χρόνια δεν κοιτά" είναι μάλλον μότο του δημοφιλούς ηθοποιού Leonardo Di Caprio και η φερόμενη νέα σχέση του είναι ένα γεγονός που αναμφισβήτητα επιβεβαιώνει το παραπάνω.

Αναλυτικότερα, ο σταρ του «Τιτανικού», Λεονάρντο Ντι Κάπριο, 48 ετών, τρολαρίστηκε χωρίς έλεος στο διαδίκτυο αυτή την εβδομάδα για το υποτιθέμενο ειδύλλιό του με το 19χρονο μοντέλο Έντεν Πολάνι.

Ο Ντι Κάπριο, ο οποίος, όπως έχει αναφερθεί πολλάκις στο παρελθόν, φέρεται να βγαίνει μόνο με γυναίκες κάτω των 25 ετών, εθεάθη αυτή τη φορά με το 19χρονο μοντέλο σε ένα πάρτι της τραγουδίστριας Ebony Riley.

Η Παριζιάνα Polani και ο ηθοποιός κάθονταν ο ένας κοντά στον άλλο, πυροδοτώντας τις ανεπιβεβαίωτες φήμες για την σχέση τους.

Τα φωτογραφικά καρέ τους προκάλεσαν πληθώρα σχολίων.

«Η κοπέλα του Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι τόσο νέα που βίωσε ως μαθήτρια την τηλεκπαίδευση στην περίοδο της πανδημίας», σχολίασε σκωπτικά χρήστης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

«Υπάρχουν σκυλιά μεγαλύτερα σε ηλικία από τη φίλη του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, το διανοείστε;», αστειεύτηκε κάποιος άλλος, συγκρίνοντας την ηλικία της Πολάνι με τον γηραιότερο σκύλο του κόσμου, τον 30χρονο Μπόμπι.

«Ο 48χρονος Λεονάρντο Ντι Κάπριο επιμένει ότι όλα είναι υπέροχα ανάμεσα σε αυτόν και τη 19χρονη φίλη του, η μόνη δυσκολία που υπάρχει στη σχέση τους είναι όταν πρέπει να μιλήσουν», τον "δικάζει" κάποιος άλλος.

Πηγή: Page Six