Κλείσιμο

Κάρλο Αντσελότι: Όταν ο Ιταλός τεχνικός της Ρεάλ έγινε κομπάρσος στο… Σταρ Τρεκ – φωτό –βίντεο

Ο Ιταλός τεχνικός της Ρεάλ Κάρλο Αντσελότι από τα αστέρια του Champions League και τους αστέρες της Ρεάλ είχε βρεθεί και στα… αστέρια του Σταρ Τρεκ, όντας στέλεχος του θρυλικού διαστημόπλοιου

Όπως είναι γνωστό, η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το Champions League επί της Λίβερπουλ και πρόσθεσε το 14ο ευρωπαϊκό τρόπαιο στη μυθική τροπαιοθήκη της. Όμως ο Ιταλός τεχνικός της Κάρλο Αντσελότι από τα αστέρια του  Champions League και τους αστέρες της Ρεάλ είχε βρεθεί και στα… αστέρια του Σταρ Τρεκ, όντας στέλεχος του θρυλικού διαστημόπλοιου Εντερπράιζ στην ταινία του 2016 Star Trek Beyond!

Κάρλο Αντσελότι Star Trek

Όπως είχε διηγηθεί ο ίδιος ο Ιταλός προπονητής, η Αμερικανίδα ηθοποιός Ζόε Σαλντάνα, η οποία πρωταγωνιστεί στο Σταρ Τρεκ υποδυόμενη τη Νιότα Ουχούρα, τον κάλεσε στα γυρίσματα στο Βανκούβερ, καθώς ο σύζυγός της είναι ο συμπατριώτης του Αντσελότι Mάρκο Περέγκο. Ο σκηνοθέτης Τζάστιν Λιν του πρότεινε να φορέσει τη… στολή της Ηνωμένης Ομοσπονδίας Πλανητών, και ο Αντσελότι δέχθηκε να παίξει το ρόλο του κομπάρσου. Και είναι γεγονός, ότι στα δευτερόλεπτα της εμφάνισής του (0:05 στο βίντεο) ελάχιστοι παρατηρητικοί θα τον πρόσεξαν. Δικαιούται το ρόλο πάντως, αφού μπορεί να κάνει τον παράξενο χαιρετισμό του Σποκ.

Πηγή: skai.gr