John Goodman: Απίστευτη «μεταμόρφωση» για τον ηθοποιό – Έχασε πάνω από 100 κιλά

«Ήθελα απλώς να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου. Είναι μια προσπάθεια που δεν σταματάει ποτέ», έχει δηλώσει ο ηθοποιός 

Το 2007 ορκίστηκε να αλλάξει τον τρόπο ζωής του και να χάσει βάρος. O Τζον Γκούντμαν απέδειξε ότι τήρησε την υπόσχεσή του, καθώς ο ηθοποιός εντυπωσίασε με την εμφάνισή του στο 62ο Φεστιβάλ Τηλεόρασης του Μόντε Κάρλο, στο Μονακό. 

Ο 70χρονος ηθοποιός, ο οποίος έχει χάσει πάνω από 100 κιλά, έδειχνε απίστευτος καθώς πόζαρε στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ, όπου εκτελούσε χρέη προέδρου της κριτικής επιτροπής. 

O John Goodman

Ο διοργανωτής του φεστιβάλ, Laurent Puons, δήλωσε: «O Τζον Γκούντμαν είναι, ειλικρινά, ένας θρύλος. Ο εγγονός μου τον αγαπάει, η μητέρα μου τον αγαπάει και εγώ τον αγαπώ. Έχει μια εκπληκτική κινηματογραφική και τηλεοπτική καριέρα.Τα έχει κάνει όλα, έχει παίξει κάθε ρόλο. Αν δεν ήταν επικεφαλής της κριτικής επιτροπής, θα του δίναμε το βραβείο για το επίτευγμα της ζωής του».

Ο διάσημος ηθοποιός έδειχνε κομψός στο κόκκινο χαλί, καθώς φορούσε ένα εφαρμοστό σακάκι που συνδύασε με μπεζ παντελόνι και μια κίτρινη γραβάτα με μοτίβο. 

Ο πρωταγωνιστής του «Rosanne» ξεκίνησε την προσπάθεια απώλειας βάρους του το 2007, όταν σταμάτησε να πίνει, αλλά έπαιξε σημαντικό ρόλο και ο γυμναστής του. Σύμφωνα με τον γυμναστή του, εισήγαγε τον σταρ σε ένα διατροφικό πρόγραμμα μεσογειακού τύπου, το οποίο δίνει έμφαση στα ψάρια, τους ξηρούς καρπούς, το ελαιόλαδο, τα λαχανικά και τα φρούτα.

Ο John Goodman

Ο ηθοποιός γυμνάζεται, επίσης, έξι ημέρες την εβδομάδα, φροντίζοντας να κάνει 10.000 έως 12.000 βήματα την ημέρα και χρησιμοποιώντας ποδήλατο και διάδρομο.

O Τζον Γκούντμαν είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στον Howard Stern: «Ήθελα απλώς να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου. Είναι μια προσπάθεια που δεν σταματάει ποτέ. Κοιτάζεσαι κάθε μέρα στον καθρέφτη και σκέφτεσαι: "Πρέπει να το αντιμετωπίσω αυτό το υπόλοιπο της ημέρας, πρέπει να το αντιμετωπίσω…». 

Πηγή: skai.gr