American kamaki: Όταν ο Τζιμ Κάρεϊ φλέρταρε Γαλλίδα παρουσιάστρια «στον αέρα»  - Βίντεο

«Δεν ξέρω αν ο κόσμος αντιλαμβάνεται πόσο όμορφη είσαι - Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ ούτε… συγκρίνεται μαζί σου  - Au revoir! Paris, je t'aime! Paris, je t'aime!»

American kamaki; Αυτό το ρόλο πάνω - κάτω είχε «υποδυθεί» (ή μήπως δεν τον είχε υποδυθεί;) το πειραχτήρι Τζιμ Κάρεϊ το 2010! 

Ενώ η παρουσιάστρια του Eight O'Clock News του γαλλικού δικτύου TF1, Κλαίρ Καζάλ γύρισε να μιλήσει στον Χολιγουντιανό ηθοποιό για τη νέα του ταινία, τον βρήκε να κάθεται λίγα… εκατοστά μακριά της, αντί στο κάθισμα του καλεσμένου. Την κοίταζε με λαχτάρα στα μάτια, σαν υπνωτισμένος. «Δεν ξέρω αν ο κόσμος αντιλαμβάνεται πόσο όμορφη είσαι. Από εδώ, είσαι πραγματικά υπέροχη», είπε. «Θα πρέπει να υπάρχουν περισσότερα φώτα και κάμερες πάνω σου για να το δείξεις αυτό».


Πατήστε Watch on YouTube για να δείτε το βίντεο:
 


Γελώντας, η φινετσάτη Καζάλ, 53 ετών τότε, του ζήτησε να γυρίσει στην καρέκλα του συνεντευξιαζόμενου, «όπου θα είσαι περισσότερο στο φως», κι αυτός  υπάκουσε… κυλώντας στη θέση του.

Κατάφερε να μιλήσει σοβαρά για τη νέα του ταινία, I Love You Phillip Morris, για περίπου δύο λεπτά, αλλά δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε άλλη μια ευκαιρία να φλερτάρει με την παρουσιάστρια. Όταν τον ρώτησε για τον συμπρωταγωνιστή του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, εκείνος απάντησε αγαπησιάρικα: «Ούτε… συγκρίνεται μαζί σου».

Ο Κάρεϊ ενημέρωσε δε τους Γάλλους τηλεθεατές ότι είναι εν μέρει Γάλλος, απόγονος ενός πειρατή του Saint-Malo.

Καθώς έπεφταν οι τίτλοι τέλους και οι κάμερες έκαναν ζουμ στην Καζάλ ο Κάρεϊ όρμησε στο πλάνο της και ούρλιαξε: «Au revoir! Paris, je t'aime! Paris, je t'aime!», κάνοντας φιλάκια στους τηλεθεατές!  

Πηγή: skai.gr