Jason Momoa: Συμμετέχει σε εκστρατεία ενημέρωσης για τη μεταμόσχευση μυελού των οστών – Δείτε video

Ο πρωταγωνιστής του Aquaman παρότρυνε τον κόσμο να ενταχθεί στο μητρώο για δότες μυελού των οστών

Ο Τζέισον Μομόα κάνει τη διαφορά για τα παιδιά, που χρειάζονται μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Ο πρωταγωνιστής του Aquaman έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, σε μια εκστρατεία ενημέρωσης για δότες μυελού των οστών, στο Πανεπιστήμιο Brigham Young-Hawaii. 

Ο 43χρονος ηθοποιός επισκέφθηκε την πανεπιστημιούπολη, για να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση για τα μητρώα μυελού των οστών και να συναντήσει μερικά από τα μικρά παιδιά που χρειάζονται μεταμόσχευση. 

Ο εξάχρονος Rhyder Lopez και ο 9χρονος αδελφός του είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον αστέρα της δράσης και να του πουν τις ιστορίες τους. 

Ο Rhaiden είχε συμβατό δότη πριν από επτά χρόνια και έχει θεραπευτεί, αλλά ο Rhyder δεν έχει βρει ακόμη συμβατό δότη.

Σε ένα βίντεο από την εκδήλωση, που μοιράστηκε ο διάσημος ηθοποιός στο Instagram, ο Μομόα δείχνει να είναι συναισθηματικά φορτισμένος. «Σας αγαπώ όλους που ήρθατε», φώναξε στο μικρόφωνο με ένα μεγάλο χαμόγελο.

«Συγκινούμαι όταν το σκέφτομαι. Αν πρόκειται για τα παιδιά μου ή τα παιδιά σας... δεν χρειάζονται πολλά. Μπορείς να σώσεις ζωές με απλή διαδικασία. Από τα βάθη της καρδιάς μου, σας ευχαριστώ που ήρθατε. Σας αγαπώ, Αλόχα!», πρόσθεσε ο ίδιος. 

Ο Τζέισον Μομόα έμαθε για τον οργανισμό «Be The Match» από τον φίλο του, Travis Snyder, ο οποίος δίνει σκληρή «μάχη» με τη λευχαιμία για τρίτη φορά. Ο ηθοποιός θέλησε να βοηθήσει και να ενθαρρύνει και άλλους να ενταχθούν στο μητρώο για δότες μυελού των οστών. 

Πηγή: skai.gr