ΗΠΑ: Οι μώλωπες της Τζολί μετά τα χτυπήματα του Μπραντ Πιτ - Δείτε τις φωτό του FBI

«Του έκανα κεφαλοκλείδωμα»: Οι περιγραφές της Τζολί θυμίζουν άγρια κινηματογραφική πάλη - Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός κατέθεσε φωτογραφίες με μώλωπες στο χέρι και στον αγκώνα της στο πλαίσιο έρευνας του FBI 

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν φωτογραφίες του FBI που φέρεται να δείχνουν τους μώλωπες που υπέστη η Αντζελίνα Τζολί στη διαβόητη συμπλοκή της με τον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ το Σεπτέμβριο του 2016 στο ιδιωτικό τους τζετ. Οι περιγραφές της Τζολί θυμίζουν άγρια κινηματογραφική πάλη με τον Πιτ, όπως αυτή της κοινής τους ταινίας Mr. & Mrs. Smith… 

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός κατέθεσε φωτογραφίες με μώλωπες στο χέρι και στον αγκώνα της στο πλαίσιο έρευνας του FBI για το περιστατικό που οδήγησε στο τέλος του ταραχώδους γάμου τους.

Όπως ανέφερε το Page Six, σύμφωνα με την έκθεση του FBI, η Τζολί είπε στους ερευνητές ότι ο Πιτ, που έπινε, της ούρλιαζε σε μια τουαλέτα στην πτήση της επιστροφής τους από τη Γαλλία στις ΗΠΑ.

Τζολί


Υποστήριξε ότι ο Πιτ «την άρπαξε από το κεφάλι», «την άρπαξε από τους ώμους», την ταρακούνησε, την έσπρωξε στον τοίχο του μπάνιου και της φώναξε: «Γ…ας αυτή την οικογένεια». Δύο από τα ανήλικα παιδιά τους «βρίσκονταν έξω από την πόρτα έκλαιγαν και ρωτούσαν: ΄Είσαι καλά μαμά;’» ισχυρίστηκε η ηθοποιός.

Ο Πιτ φέρεται να φώναξε ως απάντηση, «Όχι, η μαμά δεν είναι καλά. Καταστρέφει αυτή την οικογένεια. Είναι τρελή», αναφέρει η έκθεση των ομοσπονδιακών αρχών.

Σύμφωνα με την Τζολί, αυτό το σχόλιο έκανε ένα από τα παιδιά τους (φέρεται να είναι ο Μάντοξ) να ανταπαντήσει: «Δεν είναι αυτή, εσύ είσαι, εσύ αλήτη», κάτι που όπως είπε εξόργισε τον Πιτ. Η ηθοποιός στη συνέχεια υποστήριξε ότι τον είδε να τρέχει προς ένα από τα παιδιά «σαν να επρόκειτο να επιτεθεί», οπότε είπε ότι του έκανε κεφαλοκλείδωμα, με τον Πιτ να προσπαθεί να ξεφύγει, οπισθοχωρώντας με δύναμη και σπρώχνοντάς τη σε καρέκλες πίσω τους.

Από τη συμπλοκή η ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι υπέστη τραύματα στην πλάτη και στον αγκώνα της. 

Ασπρόμαυρες φωτοτυπίες των φωτογραφιών περιλαμβάνονται στο ρεπορτάζ, καθώς και χειρόγραφες επιστολές που παρείχε η Τζολί, και φέρεται να έχουν γράψει τα ίδια τα παιδιά της, και περιέχουν περιγραφές του περιστατικού. Οι χειρόγραφες σελίδες είναι ως επί το πλείστον λογοκριμένες. 

Τζολί

Η Τζολί είπε επίσης ότι ο Πιτ συνέχισε να πίνει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, χύνοντας αργότερα μπίρα πάνω της.
 
Αφού έφτασαν στο Λος Άντζελες, η ηθοποιός είπε ότι το ζευγάρι πιάστηκε εκ νέου στα χέρια, με τον Πιτ να εμποδίζει εκείνη και τα παιδιά να απομακρυνθούν για 20 λεπτά.

Εκτός από την πλάτη και τον αγκώνα της, η έκθεση ανέφερε ότι η Τζολί είπε ότι υπέστη ένα ακόμα τραύμα στο αριστερό της χέρι. Μια φωτογραφία του τραύματος περιλαμβάνεται στην αναφορά. Η Τζολί παραδέχεται ότι μια γρατσουνιά στον Πιτ θα μπορούσε να είχε προκληθεί από εκείνη. 

Σημειώνεται ότι ο Πιτ δεν συνελήφθη ούτε του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για το περιστατικό, με το FBI να κλείνει την έρευνα το Νοέμβριο του 2016.
 

Πηγή: nypost.com
TAGS: πτήση FBI