Η Τζένιφερ Λόπεζ δημοσίευσε μια γλυκιά φωτογραφία του Μπεν Άφλεκ με τη μητέρα του από τον γάμο

Μία ημέρα πριν από την τελετή, η μητέρα του ηθοποιού νοσηλεύτηκε σε τοπικό νοσοκομείο, αφού φέρεται να τραυματίστηκε στο πόδι της

Ο Μπεν Άφλεκ μοιράστηκε μια γλυκιά στιγμή με τη μητέρα του από τη γαμήλια δεξίωση με τη σύζυγό του, Τζένιφερ Λόπεζ. 

Η Christopher Anne Boldt ήταν παρούσα στις 20 Αυγούστου μαζί με περισσότερους από 100 φίλους και συγγενείς στο συγκρότημα 87 στρεμμάτων του γιου της στη Τζόρτζια για το γάμο του ζευγαριού. 

Σε μια φωτογραφία που μοιράστηκε η JLo, η μητέρα του Μπεν αγκαλιάζει τον γιο της, καθώς ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός τη φιλούσε στο μέτωπο. Ο Μπεν φοράει λινό γιλέκο και παντελόνι με λευκό πουκάμισο με κουμπιά.

Η Τζένιφερ Λόπεζ δημοσίευσε φωτογραφία του Μπεν Άφλεκ με τη μητέρα του

Μία ημέρα πριν από την τελετή, η μητέρα του ηθοποιού νοσηλεύτηκε σε τοπικό νοσοκομείο, αφού φέρεται να τραυματίστηκε στο πόδι της.

Ο αδελφός του Μπεν, ο Κέισι, δεν μπόρεσε να παραστεί στο γάμου του ζευγαριού, αλλά καλωσόρισε τη Λόπεζ στην οικογένεια σε μια ανάρτηση στο Instagram που μοιράστηκε εκείνη την Κυριακή.

«Τα καλά πράγματα αξίζουν να τα περιμένεις», έγραψε δίπλα σε μια εικόνα αναδρομής με τον ίδιο, τον Μπεν και τη Λόπεζ να περπατούν στο Λος Άντζελες τον Αύγουστο του 2002. 

Πηγή: skai.gr