Η Jennifer Aniston θα καταθέσει μήνυση στον Brad Pitt

Η μήνυση φαίνεται να αφορά την εταιρεία παραγωγής «plan B», την οποία ίδρυσαν μαζί όταν ήταν ακόμη ζευγάρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, η Jennifer Anniston αναμένεται να καταθέσει μήνυση εις βάρος του πρώην συζύγου της Brad Pitt, ύψους 100 εκατ. δολαρίων, για «οικονομικές εκκρεμότητες».

Η μήνυση φαίνεται να αφορά την εταιρεία παραγωγής «plan B», την οποία ίδρυσαν μαζί όταν ήταν ακόμη ζευγάρι.

Η εταιρεία τους ήταν συμπαραγωγός στις ταινίες «12 Χρόνια Σκλάβος» και «Moonlight» και μετά τον χωρισμό τους πέρασε στον Brad Pitt με την ηθοποιό να έχει απλώς τον τίτλο της συνιδιοκτήτριας.

Μετά από πολλά χρόνια που δεν έχει λάβει τις εισπράξεις που έπρεπε, η Anniston σκοπεύει να διεκδικήσει όλα όσα αξίζει από την εταιρεία.

Μία πηγή από το περιβάλλον της Jennifer αποκάλυψε στο «Heat World»: «Δεν πρόκειται όμως μόνο για χρήματα. Όσον αφορά την Jenn, αυτό που είναι εξίσου σημαντικό είναι η αρχή. Το θέμα είναι ότι ήταν συνδημιουργός και ιδρυτής της Plan B, και ενώ τεχνικά πήγε στον Brad, δεν έχει πάρει τα εύσημα που της άξιζαν για το χτίσιμό της από το μηδέν».

Στην συνέχεια πρόσθεσε ότι, «η Jenn περιμένει τουλάχιστον αναγνώριση και συμμετοχή σε περίπτωση που η πώληση του Brad προχωρήσει, καθώς και την επιλογή να συνεργαστεί με όποιον την αναλάβει», προσθέτοντας επίσης: «Αν ο Brad θέλει να κάνει το σωστό για την Jenn, θα βάλει το χέρι στην τσέπη και θα της δώσει μια επιταγή 100 εκατομμυρίων δολαρίων, η οποία θα είναι σταγόνα στον ωκεανό αν η πώληση γίνει».

Πηγή: Must