Dior εναντίον... Dior: Ο οίκος μόδας κατέθεσε μήνυση στην πορνοστάρ Gigi Dior

Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Κριστιάν Ντιόρ;  «Αυτό είναι γελοίο, το όνομά μου δεν έχει καμία σχέση με την ραπτική, και το αστείο είναι ότι αυτό που κάνω συνήθως δεν περιλαμβάνει καθόλου ρούχα», δικαιολογήθηκε η… Ντιόρ

Dior εναντίον Dior… Ο γνωστός οίκος μόδας κατέθεσε μήνυση στην ηθοποιό ερωτικών ταινιών... Gigi Dior αφότου κατοχύρωσε εμπορικά την επωνυμία της.
 
Ο γαλλικός οίκος μόδας ζητεί να ανατραπεί η κατοχύρωση της επωνυμίας, λέγοντας ότι βλάπτει την επιχείρησή τους.

Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Κριστιάν Ντιόρ; «Αυτό είναι γελοίο, το όνομά μου δεν έχει καμία σχέση με την ραπτική, και το αστείο είναι ότι αυτό που κάνω συνήθως δεν περιλαμβάνει καθόλου ρούχα», ;ήταν μια… αρκετά πιστευτή δικαιλογία της Ντιόρ στο Page Six απαντώντας στη μήνυση.

Η 40χρονη έκανε αίτηση πέρυσι στις ΗΠΑ για το εμπορικό σήμα Gigi Dior. Στις 20 Σεπτεμβρίου 2022, εγκρίθηκε από τις αρχές.


Χρησιμοποιεί το όνομα στον προσωπικό της ιστότοπο, τον λογαριασμό OnlyFans, τη δουλειά της μπροστά στην web κάμερα, και σε όλους τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης.

Ο οίκος μόδας δηλώνει στη μήνυσή του τους λόγους για τους οποίους εναντιώνεται στο εμπορικό σήμα της Τζίτζι, όπως μεταξύ άλλων, «πιθανότητα σύγχυσης και αμαύρωση».

Η Τζίτζι έχει εμφανιστεί σε επτά πορνοταινίες, και πολλά διαδικτυακά βίντεο, και έχει προταθεί για βράβευση από τα Cam Awards.

Έχει προθεσμία έως τις 17 Νοεμβρίου για να παρουσιάσει γραπτή απάντηση κατά της προσφυγής της Christian Dior Couture. Αν όχι, χάνει το σήμα κατατεθέν της.

Η Τζίτζι, η οποία εργάζεται στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών για μόλις δύο χρόνια, είναι πρώην μοντέλο και ηθοποιός από τη Νέα Υόρκη, και ανύπαντρη μητέρα με τέσσερα παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών.

«Αν χάσω την επωνυμία μου, έχω δημιουργήσει ένα όνομα γύρω από αυτή την επωνυμία, έχει γίνει ένα με τη φήμη μου, θα είναι πραγματικά καταστροφικό να χρειαστεί να ξεκινήσω από το μηδέν και να αλλάξω τα πάντα.  Έχω χιλιάδες μπλουζάκια, και φωτογραφίες. Έχω ιστότοπους, όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν χάσω αυτό το όνομα θα πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή». «Είμαι συντετριμμένη και είναι γελοίο» πρόσθεσε η 40χρονη. 
 

Πηγή: pagesix.com