Κλείσιμο

Η Λίζα Κούντροου παραδέχεται ότι ένιωθε ανασφαλής με το σώμα της στην τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια»

Λίγο καιρό πριν, η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε ότι τα κορίτσια έτρωγαν την ίδια σαλάτα κάθε μέρα για 10 χρόνια κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Η Λίζα Κούντροου, μία από τις πρωταγωνίστριες στην τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια», περιέγραψε τα συναισθήματα που ένιωσε όταν γυριζόταν η επιτυχημένη αμερικανική κωμική σειρά μαζί με τις συμπρωταγωνίστριές της Τζένιφερ Άνιστον και Κόρτνεϊ Κοξ. 

Η 59χρονη ηθοποιός, η οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή στα μέσα της δεκαετίας του 1990 για την ερμηνεία της ως Φοίβη Μπουφέι, αποκάλυψε ότι η αντίληψη που είχε για το σώμα της άλλαξε σύντομα με τον ρόλο της στη σειρά, όπως γράφει η «Mirror». 

Η βραβευμένη με Emmy, Λίζα Κούντροου, δήλωσε στο podcast «Popcrushed» ότι υπέφερε από διαταραχή σωματικής δυσμορφίας. «Κοιτούσα φωτογραφίες μου και έλεγα: "Ουάου, οι φωτογραφίες, πραγματικά, παραμορφώνουν την πραγματικότητα". Μέχρι τα Φιλαράκια δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι δεν μοιάζω πραγματικά όπως νόμιζα ότι έμοιαζα. Αυτό ήταν που με συγκλόνισε και τότε σκέφτηκα: ''Πρέπει να χάσω βάρος;''. ''Πρέπει να κάνω δίαιτα;''». 

Και πρόσθεσε: «Δεν ήμουν υπέρβαρη. Απλά, δεν είχα ιδέα για το πραγματικό σχήμα του σώματός μου». 

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι άρχισε να αποδέχεται το σώμα της όταν έφτασε στα 40 της, λέγοντας στον εαυτό της: «Κάνε ό,τι πρέπει να κάνεις για να είσαι υγιής, αλλά αυτό είναι το σώμα σου και είναι εντάξει». Λίγο καιρό πριν, η Τζένιφερ Άνιστον είχε παραδεχτεί ότι τα κορίτσια έτρωγαν την ίδια σαλάτα κάθε μέρα για 10 χρόνια κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.
 

Πηγή: skai.gr