Κλείσιμο

Shakira: Η έπαυλή της στο Μαϊάμι έχει προσβληθεί από τερμίτες – Δείτε video

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια αναγκάστηκε να μετακομίσει

Το πρώτο της πρόβλημα αντιμετώπισε η Σακίρα στο Μαϊάμι, όπου έφτασε πριν από λίγες ημέρες για να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της με τα παιδιά της, Μίλαν και Σάσα. 

Δυστυχώς, δεν μπόρεσε να μετακομίσει στην έπαυλη που βρίσκεται σε μια από τις πιο διάσημες περιοχές του South Beach. Το πρόβλημα, σύμφωνα με τη «Marca», είναι ότι το σπίτι έχει προσβληθεί από τερμίτες. Η Σακίρα και η οικογένειά της δεν μπορούν να μετακομίσουν μέχρι να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Ωστόσο, μια εταιρεία καταπολέμησης παρασίτων κλήθηκε την περασμένη εβδομάδα για να βοηθήσει την τραγουδίστρια. 

Για να διατηρήσει την ιδιωτική της ζωή, η Σακίρα έβαλε ένα μουσαμά για να καλύψει το σπίτι που βλέπει στον κόλπο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η περιοχή είναι δημοφιλές σημείο για τους τουρίστες που κάνουν ιστιοπλοΐα στον κόλπο και η ίδια θέλει να διασφαλίσει ότι τα παιδιά της θα έχουν μια ήρεμη ζωή. 

Είναι άγνωστο αν η Σακίρα θα παραμείνει στην τοποθεσία που έχει προσβληθεί από τερμίτες, καθώς πρόσφατα την έχουν δει να αναζητά άλλο χώρο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι διατεθειμένη να ξοδέψει 50 εκατ. δολάρια για μια νέα έπαυλη, πολύ μεγαλύτερη από την προηγούμενη, για να την απολαύσει με τα παιδιά της.

Η Σακίρα συνοδευόταν από έναν μεσίτη ακινήτων και έχει ήδη επισκεφθεί μερικές από τις καλύτερες επιλογές που της προσφέρονται. Η αρχική κατοικία, η οποία είχε προσβληθεί από τερμίτες, έχει αξία, περίπου, 15 εκατ. δολάρια. 

Πηγή: skai.gr