Η Emily Ratajkowski δηλώνει μοιραία, ελεύθερη και ωραία! – Βρίσκει τον Brad Pitt χαριτωμένο…

«Είμαι πρόσφατα ελεύθερη και νιώθω ότι απολαμβάνω την ελευθερία του να μην ανησυχώ υπερβολικά για τίποτα», ανέφερε σε συνέντευξή του το διάσημο μοντέλο 

Η Emily Ratajkowski ξεκαθάρισε ότι εξακολουθεί να είναι single εν μέσω των φημών ότι βγαίνει με τον ηθοποιό Μπραντ Πιτ (Brad Pitt). 

Το 31χρονο μοντέλο μίλησε για τον χωρισμό της από τον Sebastian Bear-McClard σε συνέντευξή της στο «Variety», που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022, λέγοντας ότι μαθαίνει να είναι μόνη και να… αφήνεται. 

«Είμαι πρόσφατα ελεύθερη και νιώθω ότι απολαμβάνω την ελευθερία του να μην ανησυχώ υπερβολικά για τίποτα», ανέφερε η ίδια στη συνέντευξή της. «Ένα από τα πράγματα για τα οποία γράφω στο τελευταίο βιβλίου μου είναι για τον έλεγχο και την κατανόηση. Ένας από τους καλύτερους τρόπους, για να είσαι πραγματικά ευτυχισμένος και να έχεις κάποια υποψία ελέγχου, είναι να αφεθείς», συνέχισε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Το γνωστό μοντέλο δεν έχει ακόμη απαντήσει στις φήμες ότι περνάει χρόνο με τον 58χρονο ηθοποιό Μπραντ Πιτ. 

«Ο Μπραντ βγαίνει αθόρυβα ραντεβού τα τελευταία δύο χρόνια. Ανησυχεί ότι η Τζολί θα τον κακολογήσει στα παιδιά τους, περισσότερο από ό,τι έχει ήδη κάνει, αν έχει μια σοβαρή κοπέλα», ανέφερε πηγή που μίλησε στο «Page Six». 

Παρά το γεγονός ότι η Ratajkowski και ο Πιτ έχουν βγει κάποιες φορές, οι πηγές λένε ότι δεν είναι κάτι επίσημο, αλλά ούτε υπάρχει σχέση. 

Ωστόσο, η Emily Ratajkowski τον θεωρεί χαριτωμένο και ίσως στο μέλλον δεν αποκλείεται αυτούς τους δύο να τους δούμε μαζί. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Πηγή: skai.gr