Η Arlo Parks ακύρωσε τις συναυλίες της στις ΗΠΑ - «Είμαι διαλυμένη»

Η είδηση γνωστοποιείται λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του βραβευμένου Βρετανού τραγουδιστή, Σαμ Φέντερ, ότι ακυρώνει επίσης μια σειρά επερχόμενες εμφανίσεις για να φροντίσει την ψυχική του υγεία

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια-τραγουδοποιός Arlo Parks, κάτοχος των Μουσικών Βραβείων Mercury και Brit Awards, ακύρωσε σειρά συναυλιών, λέγοντας ότι η ψυχική της υγεία «έχει επιδεινωθεί σε εξουθενωτικό επίπεδο».

Η Parks με ανακοίνωση στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποσαφήνισε ότι αποφάσισε να ακυρώσει ορισμένες από τις συναυλίες της περιοδείας της στις ΗΠΑ και να επιστρέψει στο Λονδίνο για μια περίοδο ξεκούρασης και ανάρρωσης.

Η είδηση γνωστοποιείται λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του, επίσης, βραβευμένου Βρετανού τραγουδιστή Σαμ Φέντερ, ότι ακυρώνει επίσης μια σειρά επερχόμενες εμφανίσεις για να φροντίσει την ψυχική του υγεία, καθώς αισθάνεται υπερκόπωση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arlo Parks (@arlo.parks)

Η Parks έκανε ντεμπούτο με το EP, «Super Sad Generation», τον Απρίλιο του 2019. Πέρυσι ήταν η χρονιά της 22χρονης τραγουδίστριας, καθώς κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ «Collapsed in Sunbeams» και απέσπασε τα σημαντικά Μουσικά Βραβεία.

Απευθυνόμενη στους θαυμαστές της, η Παρκς έγραψε σε μήνυμά της: «Ήμουν στο δρόμο, στη χώρα και εκτός τους τελευταίους 18 μήνες, γεμίζοντας κάθε ελεύθερο δευτερόλεπτο στο ενδιάμεσο και δουλεύοντας συνέχεια. Οι άνθρωποι γύρω μου άρχισαν να ανησυχούν, αλλά φοβόμουν να απογοητεύσω τους θαυμαστές μου και τον εαυτό μου. Ώθησα τον εαυτό μου περισσότερο και πιο σκληρά από όσο θα έπρεπε».

Ανακοινώνοντας την ακύρωση αρκετών επερχόμενων συναυλιών πρόσθεσε: «Δεν παίρνω αποφάσεις σαν κι αυτή επιπόλαια, αλλά είμαι διαλυμένη και πρέπει πραγματικά να εγκαταλείψω την περιοδεία, να πάω σπίτι και να φροντίσω τον εαυτό μου».

Πηγή: skai.gr