ΚΑΙΡΟΣ

Η Helena Christensen ανεβάζει τη θερμοκρασία – Κορμάρα στα 53 της και σέξι

Ατελείωτα πόδια, καλλίγραμμη σιλουέτα και σέξι ύφος όσο ποζάρει στον φακό, το μοντέλο έκανε μια εξαιρετική φωτογράφιση στον κήπο του σπιτιού της

Η Έλενα Κρίστενσεν είναι περισσότερο γνωστή για το γεγονός ότι κατέκτησε την πασαρέλα και είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στον κόσμο.

Η ίδια, σίγουρα, γνωρίζει πώς να χειρίζεται μια φωτογραφική μηχανή, καθώς πρόσφατα μοιράστηκε στο Instagram πανέμορφα στιγμιότυπα από μια φωτογράφιση στον κήπο της.

Το 53χρονο μοντέλο ανέδειξε το γυμνασμένο κορμί της στις λήψεις, ενώ φόρεσε ένα διάφανο δαντελένιο κορμάκι και ανέβασε επικίνδυνα τις θερμοκρασίες… 

Τα στιγμιότυπα ήταν μέρος γνωστής καμπάνιας εσωρούχων. 

Ατελείωτα πόδια, καλλίγραμμη σιλουέτα και σέξι ύφος όσο ποζάρει στον φακό, η Ελενα Κρίστενσεν έκανε μια εξαιρετική φωτογράφιση, που θύμισε τις ένδοξες εποχές που μεσουρανούσε στα catwalk της δεκαετίας του ‘90.

Η καλλονή από τη Δανία ποζάρει με δαντελωτά μαύρα εσώρουχα και ζαρτιέρες και όλοι αποθεώνουν το απίστευτο κορμί της. «Αυτή είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζομαι με αυτήν την εμπνευσμένη ομάδα που αποτελείται εξ ολοκλήρου από cool γυναίκες», σημείωσε η Ελενα Κρίστενσεν στο προφίλ της στο Instagram.

Πηγή: skai.gr