Ελένη Φουρέιρα: Η επιστροφή στη σκηνή μετά τη γέννηση του γιου της - Τι είπε για τον Μποτία

Η αγαπημένη καλλιτέχνης τραγούδησε το βράδυ του Σαββάτου στο Κατράκειο Θέατρο 

Για πρώτη φορά μετά τη γέννηση του γιου της εμφανίστηκε η Ελένη Φουρέιρα στη σκηνή, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ και η εκπομπή «Γεια σου» με την Μαρία Μπακοδήμου. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αγαπημένη καλλιτέχνης τραγούδησε στο κατάμεστο Κατράκειο Θέατρο σε μία συναυλία, της οποίας τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί. 

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη και πάρα πολύ αγχωμένη. Είναι σαν να τραγουδώ για πρώτη φορά. Είναι κάτι που αγαπώ πάρα πολύ και μου έχει λείψει. Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα ανέβω στη σκηνή και θα πάρω όλη αυτή την ενέργεια από τον κόσμο », δήλωσε στους δημοσιογράφους η Ελένη Φουρέιρα. 

«Η γέννηση του μωρού μου είναι αυτό που έλειπε από τη ζωή μου. Νιώθω πιο ολοκληρωμένη, μου έφυγε το άγχος που είχα αν θα τα καταφέρω, αν θα γίνω μητέρα. Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που μου έφερε το παιδί μου και είμαι πολύ ευτυχισμένη. Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί στη ζωή μου», είπε η Ελένη Φουρέιρα. 

Για τη σχέση της με τον Μποτία, σημείωσε ότι «έχει γίνει καλύτερη μετά τη γέννηση του μωρού μας. Τον θαυμάζω πιο πολύ, τον αγαπώ πιο πολύ, τον έχω ερωτευτεί πιο πολύ. Όταν βλέπεις τον άνθρωπο που αγαπάς να είναι τόσο καλός μπαμπάς, δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα στον κόσμο»

Αναφερόμενη στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον, τόνισε ότι «στεναχωρήθηκα που η Ελλάδα έδωσε τέσσερις βαθμούς στην Κύπρο γιατί η Κύπρος άξιζε να πάρει το 12αρι. Ήταν καταπληκτικό τραγούδι. Οι επιτροπές επηρεάζουν πάρα πολύ στο τέλος τη θέση του καθένα», ενώ δεν έκρυψε την πρόθεσή της να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό. «Ναι, θα ήθελα να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στη Γιουροβίζιον. Θα το έκανα ευχαρίστως, αν μου έρθει η πρόταση. Είναι η χώρα μου, την αγαπάω». 

Πηγή: skai.gr