Κλείσιμο

H εξ αγχιστείας αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ κατέθεσε αγωγή για τον ισχυρισμό της ότι μεγάλωσε ως μοναχοπαίδι

Οι δικηγόροι της Δούκισσας ανέπτυξαν τα επιχειρήματά τους σε έγγραφα που κατατέθηκαν πριν από λίγο καιρό στη Φλόριντα για τη δικαστική τους διαμάχη

Η Μέγκαν Μαρκλ υποστήριξε ότι είναι «συναίσθημα» και όχι «γεγονός» ότι μεγάλωσε ως μοναχοπαίδι, αφού κατηγορήθηκε από την εξ αγχιστείας αδερφή της Σαμάνθα ότι είπε ψέματα για την ανατροφή της, σύμφωνα με τη «Daily Mail». 

Οι δικηγόροι της Δούκισσας ανέπτυξαν τα επιχειρήματά τους σε έγγραφα που κατατέθηκαν πριν από λίγο καιρό στη Φλόριντα για τη δικαστική τους διαμάχη. Η Σαμάνθα μηνύει τη Μέγκαν επειδή φέρεται να πλασάρει μια ψεύτικη ιστορία, αναφορικά με όσα υποστήριξε στην περιβόητη συνέντευξή της στην Όπρα, αλλά και για τα σχόλια στο «Finding Freedom», το βιβλίο που έγραψε ο στενός της φίλος, Omid Scobie.

Οι δικηγόροι της Μαρκλ απορρίπτουν τον ισχυρισμό της Σαμάνθα ότι ήταν ανέντιμο για τη Μέγκαν να ισχυρίζεται ότι μεγάλωσε ως μοναχοπαίδι, υποστηρίζοντας ότι έτσι αισθάνεται, παρά το γεγονός ότι τεχνικά έχει δύο ακόμη αδέλφια.
 
Σε δικαστικό έγγραφο, η Σαμάνθα, η κόρη του Τόμας Μαρκλ, πατέρα της Μέγκαν, ισχυρίζεται ότι η δούκισσα του Σάσεξ ξεκίνησε μια «προμελετημένη εκστρατεία για να καταστρέψει» τη φήμη της ίδιας και του πατέρα της. Ισχυρίζεται ότι η Μέγκαν προσπάθησε να καταστρέψει την αξιοπιστία τους, ώστε «να μην μπορούν να παρέμβουν ή να αντικρούσουν την ψευδή αφήγηση και την παραμυθένια ιστορία ζωής που επινόησε για τον εαυτό της. 

Ισχυρίζεται, επίσης, ότι η Μέγκαν είπε ψέματα όταν ανέφερε ότι, ουσιαστικά, μεγάλωσε μόνη της και ότι από τα 13 της έπρεπε να εργαστεί για να τα βγάλει πέρα. Εν τω μεταξύ, η 57χρονη Σαμάνθα εξαπέλυσε επίθεση κατά του φίλου της αδελφής της και βιογράφου της, Omid Scobie, καθώς χαρακτήρισε το «Finding Freedom» ως «ένα βιβλίο γεμάτο ψέματα».

Μέγκαν και Σαμάνθα είδαν για τελευταία φορά η μία την άλλη το 2008, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν έρθει σε σύγκρουση για τις εκδοχές των παιδικών τους χρόνων. Η δύσκολη σχέση της Σαμάνθα με τη Μέγκαν «έσκασε» στη δημοσιότητα μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι το 2017. 

Πηγή: skai.gr