Γουίλοου για Γουίλ Σμιθ: «Αγαπώ τον μπαμπά μου»

Η τραγουδίστρια είναι το μικρότερο παιδί του Γουίλ Σμιθ και της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ 

Η τραγουδίστρια Γουίλοου Σμιθ μίλησε για τη σχέση της με τον πατέρα της, ηθοποιό, παραγωγό και ράπερ Γουίλ Σμιθ σε νέα συνέντευξη.

Η τραγουδίστρια, 21 ετών, είναι το μικρότερο παιδί του Γουίλ Σμιθ και της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ. Το ζευγάρι έχει επίσης έναν γιο, τον Τζέιντεν, ο οποίος είναι 24 ετών.

Όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό στη φετινή τελετή απονομής των Όσκαρ, στη διάρκεια της οποίας ο Γουίλ Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον παρουσιαστή, Κρις Ροκ επειδή έκανε ένα αστείο για τη σύζυγό του, Τζέιντα, η Γουίλοου Σμιθ τόνισε στη συνέντευξή της στην εφημερίδα «The Guardian»: «Αγαπώ τον μπαμπά μου».

«Οι γονείς μου είναι οι καλύτεροί μου φίλοι. Είναι και οι δύο υπέροχοι άνθρωποι. Τους αγαπώ όχι μόνο επειδή είναι γονείς μου, αλλά επειδή είναι ο Γουίλ και η Τζέιντα, που έχουν τα δικά τους όμορφα, πολύπλοκα και καταπληκτικά μυαλά και καρδιές».

Η Γουίλοου Σμιθ είπε ότι, στο οικογενειακό τραπέζι, «ο πατέρας της είναι σίγουρα εκείνος που κάνει τα αστεία» προσθέτοντας: «Τα παιδιά είναι λίγο πιο σιωπηλά, λίγο πιο χαλαρά. Ο πατέρας μου είναι ο περισσότερο δραστήριος. Γι' αυτό είναι καταπληκτικός, γιατί έχει ατελείωτη ενέργεια. Η μητέρα μου, εγώ και τα αδέρφια μου είμαστε περισσότερο εσωστρεφείς και αναλύουμε περισσότερο τα πράγματα».

Η Γουίλοου Σμιθ στη συνέντευξή της αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι είναι σημαντικό να εκφράζονται αρνητικά συναισθήματα εκτός από θετικά. «Δεν μπορώ να μένω σε αυτή την αιθέρια, ουράνια, με καλές δονήσεις κατάσταση όλη την ώρα. Κάποιες φορές χρειάζεται να ακούς τα συναισθήματά σου... Τα αρνητικά συναισθήματα μπορεί να εξαγνίζουν. Δεν έχουμε πάντα τις απαντήσεις και αυτό είναι εντάξει» σημείωσε.

Η Γουίλοου Σμιθ έχει έναν 29χρονο ετεροθαλή αδερφό, τον Τρέι, ο οποίος είναι γιος του Γουίλ Σμιθ από τον πρώτο του γάμο.

Απαντώντας σε ερώτηση αν απολαμβάνει τη ζωή της ροκ σταρ, η τραγουδίστρια επισημαίνει ότι «είναι μία διαδικασία, ένα ταξίδι, μερικές φορές σκληρό, αλλά αυτό είναι που κάνει τη ζωή όμορφη».

Πηγή: skai.gr