«Φουλ» ερωτευμένοι Dakota Johnson και Chris Martin - Δείτε video

Η Ντακότα και ο Κρις, που βγαίνουν εδώ και τέσσερα χρόνια, έδειχναν ερωτευμένοι, ενώ περπατούσαν στην παραλία χεράκι χεράκι 

Η Ντακότα Τζόνσον και ο φίλος της Κρις Μάρτιν είναι ερωτευμένοι. Το ζευγάρι απόλαυσε μια ρομαντική βόλτα στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια την περασμένη Κυριακή. 

Η Ντακότα και ο Κρις, που βγαίνουν εδώ και τέσσερα χρόνια, έδειχναν ερωτευμένοι, ενώ περπατούσαν στην παραλία χεράκι χεράκι. Πρόκειται για μια σπάνια έξοδο του ζευγαριού, το οποίο δεν λατρεύει ιδιαίτερα τα «κλικ» των φωτογράφων. 

Η πρωταγωνίστρια των «50 αποχρώσεων του γκρι» ήταν ντυμένη χαλαρά, με αθλητική φόρμα, όπως και ο σύντροφός της. Η έξοδος αυτή έρχεται μετά την πρόσφατη αναγκαστική ακύρωση οκτώ συναυλιών των Coldplay στη Βραζιλία από τον Κρις, ο οποίος προσβλήθηκε από σοβαρή πνευμονική λοίμωξη. 

Το συγκρότημα επρόκειτο να δώσει δύο συναυλίες στο Ρίο ντε Τζανέιρο στις 11 και 12 Οκτωβρίου και άλλες έξι συναυλίες στο Σάο Πάολο, αλλά όλες αναβλήθηκαν για το 2023.

Ο Κρις ήταν προηγουμένως παντρεμένος με την Gwyneth Paltrow, με την οποία συνδέθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2003. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κόρη και έναν γιο, ηλικίας 18 και 16 ετών, πριν χωρίσουν και πάρουν διαζύγιο το 2016.

Ντακότα και Κρις συγκατοίκησαν στο Μαλιμπού τον περασμένο Φεβρουάριο. «Είμαστε μαζί εδώ και αρκετό καιρό και βγαίνουμε έξω μερικές φορές, αλλά δουλεύουμε και οι δύο τόσο πολύ που είναι ωραίο να είμαστε στο σπίτι και να είμαστε άνετα και ιδιωτικά», είχε αποκαλύψει η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο «Elle». 
 

Πηγή: skai.gr