Pink: Αποκάλυψε ότι παραλίγο να πεθάνει από υπερβολική δόση στην ηλικία των 16 ετών

Σε συνέντευξή της, η τραγουδίστρια εξήγησε ότι μεγάλωσε κάτω από μεγάλη πίεση σε ένα διαλυμένο σπίτι 

Πριν από λίγες ημέρες, η Pink μίλησε για τη δουλειά και τη ζωή της στην εκπομπή «60 Minutes», στο CBSΣύμφωνα με όσα είπε, παραλίγο να πεθάνει από υπερβολική δόση το 1995.

Το περιστατικό συνέβη την Ημέρα των Ευχαριστιών στα τέλη Νοεμβρίου εκείνης της χρονιάς. Ήταν μόλις 16 ετών. Λίγες εβδομάδες αργότερα επρόκειτο να υπογράψει το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο. «Ήμουν πανκ. Τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά στο σπίτι. Βασικά, μεγάλωσα σε ένα σπίτι όπου κάθε μέρα οι γονείς μου φώναζαν μεταξύ τους, πετούσαν πράγματα. Μισούσαν ο ένας τον άλλον... Έμπλεξα με τα ναρκωτικά. Πουλούσα ναρκωτικά», αποκάλυψε η διάσημη τραγουδίστρια. Όλα αυτά, λοιπόν, την οδήγησαν να εγκαταλείψει το σχολείο και να τη διώξουν από το σπίτι της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink)

«Είχα ξεφύγει», παραδέχτηκε. Ωστόσο, ένα βράδυ όλα ξέφυγαν από τον έλεγχο. «Ήμουν σε ένα ρέιβ πάρτι και πήρα πολλά και διαφορετικά ναρκωτικά». Στο ερώτημα αν παραλίγο να πεθάνει στο πάρτι, εκείνη απλά το επιβεβαίωσε. Για την τραγουδίστρια, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Alecia Beth Moore, αυτό ήταν ένα απόλυτο σημείο καμπής στη ζωή της. Τότε ήταν που ένας DJ της πρότεινε να τραγουδήσει σε μια χιπ-χοπ βραδιά. «Ελάτε αύριο, θα σας έχω μια έκπληξη. Αλλά δεν μπορείς να ξανακουμπήσεις ναρκωτικά», της είπε. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink)

Και αυτό ακριβώς έκανε. Λίγο αργότερα άρχισε να κάνει οντισιόν και αυτό τελικά την οδήγησε στο να γίνει μέλος των «Choice», ενός R&B συγκροτήματος, και να υπογράψει το πρώτο της συμβόλαιο με τη LaFace Records. Και, από εκεί, στην παγκόσμια καταξίωση και στο να είναι μία από τις καλύτερα αμειβόμενες καλλιτέχνιδες στον κόσμο.

Η Pink είχε ήδη μιλήσει για το ίδιο θέμα πριν από μια δεκαετία: «Καταλαβαίνω τον εθισμό. Ήμουν ‘’παρτάκιας’’ από τα 12 έως τα 15», δήλωσε στο «Entertainment Weekly», το καλοκαίρι του 2012, όταν εξήγησε ότι έπαιρνε όλα τα ναρκωτικά των κλαμπ και πουλούσε έκσταση, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και Special K. «Πήρα υπερβολική δόση το '95 και μετά δεν ξαναπήρα ποτέ ναρκωτικά». Ωστόσο, δεν είχε μιλήσει ποτέ για τη σοβαρότητα του θέματος.

Για την τρεις φορές βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, το να μοιράζεται τέτοιες εμπειρίες είναι σημαντικό γιατί βοηθά τους εκατομμύρια θαυμαστές της να την καταλάβουν και να νιώσουν μια ισχυρή σύνδεση μαζί της. «Υποθέτω ότι το βλέπω με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο», είπε. «Αν είμαι ένα μυστήριο για εσάς, πώς μπορώ να περιμένω να συνδεθείτε μαζί μου; Και αν είμαι ένα άτομο που ψάχνει απεγνωσμένα για σύνδεση, τότε γιατί το μυστήριο να με ενδιαφέρει; Θέλω να σε γνωρίσω. Θέλω να με γνωρίσεις». Ο κόσμος γνωρίζει την ίδια, την καριέρα της, τους στίχους της και τη ζωή της, από την οποία έχει περάσει τη μισή με τον πρώην δρομέα Carey Hart, τον οποίο παντρεύτηκε το 2006 και με τον οποίο έχει δύο παιδιά. 

Όπως εξήγησε αργότερα στη συνέντευξή της, ήταν ο τρόπος της να χαράξει αυτή την καριέρα. «Δεν πήρα ποτέ δισκογραφικό συμβόλαιο επειδή ήμουν χαριτωμένη. Πήρα δισκογραφικό συμβόλαιο επειδή είχα πολλά να πω και διέθετα φωνή», υπογράμμισε.  

Η τραγουδίστρια είχε ήδη κάνει μια διάσημη έκκληση για τη σημασία του να μεγαλώνεις πριν από μερικά χρόνια, όταν απάντησε σε ένα τρολ που την αποκάλεσε «γριά» στο Twitter. «Λοιπόν, έχουν μείνει λίγοι άνθρωποι στον κόσμο που επιλέγουν να γερνούν φυσικά. Και έχω κερδίσει κάθε γ…. λεπτό από τα 38 μου χρόνια», έγραψε. «Είμαι της άποψης ότι είναι ευλογία να γερνάς. Ότι αν το πρόσωπό σου έχει γραμμές γύρω από τα μάτια και το στόμα σου σημαίνει ότι έχεις γελάσει πολύ. Προσεύχομαι να φαίνομαι μεγαλύτερη σε 10 χρόνια, γιατί αυτό θα σημαίνει ότι είμαι ζωντανή».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink)

Πηγή: skai.gr