Χριστουγεννιάτικο «δώρο» από το FBI στην Αντζελίνα Τζολί: Πάνω από 100 έγγραφα από την έρευνα για τον καβγά με τον Μπραντ Πιτ

Ο Πιτ κατηγορήθηκε ότι έριξε κόκκινο κρασί και μπύρα πάνω στην πρώην του και τα παιδιά τους και ότι τους επιτέθηκε, καθώς βρίσκονταν όλοι μαζί σε αεροπλάνο

Η Αντζελίνα Τζολί έλαβε ένα απροσδόκητο χριστουγεννιάτικο δώρο - μια δέσμη εγγράφων από την έρευνα του FBI για τον φερόμενο καβγά σε ένα αεροπλάνο μεταξύ της ίδιας και του Μπραντ Πιτ, που πυροδότησε το πικρό διαζύγιό τους που απασχολεί εδώ και πολύ καιρό τα μίντια ανά τον κόσμο.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, μπορεί να αποκαλυφθεί ότι περισσότερες από 100 σελίδες της έκθεσης του FBI μελετήθηκαν ξανά και κοινοποιήθηκαν στην Τζολί μετά το σχετικό δικαστικό αίτημα.

Η ηθοποιός φέρεται πως έλαβε τελικά τα έγγραφα στις 4 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους ενώ επιπρόσθετα έγγραφα θα δοθούν στη Τζολί μέχρι το τέλος αυτού του μήνα.

Η 47χρονη Τζολί, ζητά τα εν λόγω έγγραφα επειδή ισχυρίζεται ότι τα χρειάζεται για να αποκτήσει «νομική προστασία» από τον 59χρονο πρώην σύζυγό της.

Ο Πιτ κατηγορήθηκε ότι έριξε κόκκινο κρασί και μπύρα πάνω στην πρώην του και τα παιδιά τους και ότι τους επιτέθηκε, καθώς βρίσκονταν όλοι μαζί σε αεροπλάνο - ισχυρισμούς που ο ίδιος αρνείται.

Οι ισχυρισμοί του ερευνήθηκαν από το FBI την εποχή που φέρεται να συνέβη το περιστατικό, αλλά δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Λεπτομέρειες για το υποτιθέμενο συμβάν έγιναν γνωστές για πρώτη φορά τον Αύγουστο του περασμένου έτους, όταν δημοσιοποιήθηκε μια σχετική δικογραφία.

Πηγή: skai.gr