Η Αντζελίνα Τζολί για καφέ με «φρεσκοχωρισμένο» 26χρονο ηθοποιό

Η 47χρονη σταρ, σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εξόδους της, παρακολούθησε την παράσταση «Λεωφορείον ο Πόθος» και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον πρωταγωνιστή του έργου

Οι φωτογραφίες της Αντελίνας Τζολί με τον 26χρονο ηθοποιό Πολ Μεσκάλ (Paul Mescal) να πίνουν καφέ και να συζητούν σε φιλικό κλίμα οι δυο τους σε μια άδεια καφετέρια κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Η διάσημη ηθοποιός και πρώην πρέσβειρα του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (και φυσικά πρώην σύζυγος του Μπαντ ΠΙΤ), σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εξόδους της, παρακολούθησε την παράσταση «Λεωφορείον ο Πόθος» στο Λονδίνο και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον πρωταγωνιστή του έργου στην καφετέρια του θεάτρου.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 47χρονη σταρ και ο 26χρονος, φρεσκοχωρισμένος ηθοποιός «είχαν απορροφηθεί από την συζήτησή τους, μέσα στην άδεια καφετέρια».

Στα «ψιλά γράμματα» του ρεπορτάζ - και ως απάντηση από την πλευρά του Μεσκάλ, προς αποφυγή παρεξηγήσεων - αναφέρεται ότι στο τραπέζι καθόταν και η 16χρονη κόρη της Τζολί και του Πιτ, Shiloh.  

Who knew? Angelina Jolie, 47, and 'newly single' Normal People star Paul Mescal, 26, enjoyed a coffee date over the weekend after she watched him perform in A Streetcar Named Desire

Πηγή: skai.gr