Ed Sheeran: Η γυναίκα μου είχε όγκο όσο ήταν έγκυος

Στις αρχές του 2022, μία σειρά από γεγονότα άλλαξαν τη ζωή του τραγουδιστή και τον τρόπο με τον οποίο έβλεπε τη μουσική και την Τέχνη 

O Βρετανός τραγουδιστής, Έντ Σίραν, ανακοίνωσε ότι το νέο άλμπουμ του, με τίτλο «-», θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου από την Atlantic Records-Warner Music, αποκαλύπτοντας παράλληλα το σημαντικό πρόβλημα υγείας της συζύγου του. 

Έχοντας γράψει πάνω από 30 τραγούδια κατά τη διάρκεια της πολύμηνης εργασίας τους στο στούντιο, το «-» (Subtract) θα περιέχει 14 τραγούδια, που θα χαρακτηρίζονται από folk στοιχεία και ολοκληρωμένες ορχηστρικές ενορχηστρώσεις.

«Δούλευα πάνω στο “Subtract” για μία δεκαετία, προσπαθώντας να φτιάξω το τέλειο ακουστικό άλμπουμ, γράφοντας και ηχογραφώντας εκατοντάδες τραγούδια, με ένα ξεκάθαρο όραμα για το τι πίστευα ότι έπρεπε να είναι», έγραψε ο Έντ Σίραν, ανακοινώνοντας το άλμπουμ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

«Στη συνέχεια, στις αρχές του 2022, μία σειρά από γεγονότα άλλαξαν τη ζωή μου, την ψυχική υγεία μου και τελικά τον τρόπο με τον οποίο έβλεπα τη μουσική και την Τέχνη», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στα γεγονότα που τον συγκλόνισαν, ο Σίραν αποκάλυψε ότι η σύζυγός του Τσέρι διαγνώστηκε με όγκο, ενώ ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους και δεν μπορούσε να υποβληθεί σε θεραπεία. Επίσης, στάθηκε στον θάνατο του φίλου και ιδρυτή του SBTV, Tζαμάλ, σε ηλικία 31 ετών και στη δίκη για την πατρότητα της επιτυχίας του «Shape Of You», που κατέληξε στην πανηγυρική νίκη του.

Πηγή: skai.gr