Στο ντιβάνι της Drew Barrymore: Πώς η ηθοποιός κατάφερε να μετατρέψει τις συνεντεύξεις με διάσημους σε συνεδρίες

Αν αγαπάτε τις διασημότητες, αυτές είναι οι πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις που έχετε παρακολουθήσει ποτέ

Το μυστήριο της εκπομπής «The Drew Barrymore show», ενός βασικού σχήματος συνομιλίας διασημοτήτων, δεν είναι το πώς έγινε τόσο δημοφιλής, με κάθε επεισόδιο να σημειώνει αλματώδη επιτυχία, αλλά το πώς καταφέρνει να «ξεκλειδώνει» τους ανθρώπους. Ακόμα κι αν δεν σας ενδιαφέρουν οι διασημότητες, υπάρχει μια ριζοσπαστική αφέλεια στην Drew Barrymore

Αν πάλι αγαπάτε τις διασημότητες, αυτές θα είναι οι πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις που έχετε παρακολουθήσει ποτέ, με βαθιά προσωπικές εκμυστηρεύσεις από σταρ, κάποιοι εκ των οποίων ξεκινούν τώρα την καριέρα τους. 

Jordan Fisher

Ο καλλιτέχνης του Μπρόντγουεϊ, Τζόρνταν Φίσερ, αποκάλυψε πρόσφατα ότι πάλευε με μια διατροφική διαταραχή σε όλη του τη ζωή, την οποία είχε διαγνώσει μόνο όταν περίμενε το πρώτο του παιδί.

Melanie Lynskey and Jason Ritter

Η Lynskey, από το «Yellowjackets», και ο Ritter, από το «Accused», είναι το αγαπημένο ζευγάρι όλων. Στη συνέντευξή τους στην Drew Barrymore, ο Ritter περιγράφει τους αγώνες του με τον αλκοολισμό και πώς δεν πίστευε ότι άξιζε τη Lynskey μέχρι να γίνει νηφάλιος.

Jane Fonda

Αυτή η συνέντευξη έγινε viral εξαιτίας της αποκάλυψης ότι, όταν γύριζαν το «Monster-in-Law», η Jane Fonda και η Jennifer Lopez έπρεπε να χαστουκίσουν η μία την άλλη και επειδή η JLo φορούσε ένα μεγάλο διαμαντένιο δαχτυλίδι, άνοιξε μια πληγή στο φρύδι της Fonda. Η Lopez δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη (αν και η ίδια το διαψεύδει αυτό).

Brooke Shields

Η συνέντευξη της Μπρουκ Σιλντς την περασμένη εβδομάδα σχετικά με το #MeToo ήταν εξαιρετική για τη σεξουαλική εκμετάλλευση στη βιομηχανία του θεάματος. Δείτε το video και θα καταλάβετε… 

Πηγή: skai.gr