Διονύσης Σχοινάς για Έλλη Κοκκίνου: Την αγαπώ, είναι άνθρωπος της ζωής μου

«Την Έλλη Κοκκίνου την αγαπώ, είναι άνθρωπος της ζωής μου. Με πείραξε ότι βγαίνει ο καθένας και λέει ό,τι θέλει. Αυτοί οι ίδιοι που το λένε, εκτίθενται» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Σχοινάς.

Για τη νέα του συνεργασία με την Ήβη Αδάμου αλλά και τη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Μαζωνάκη μίλησε στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου ο Διονύσης Σχοινάς

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε στη συνεργασία που έληξε πριν ξεκινήσει: «Εδώ και δύο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα κι αγωγές από τον έναν προς τον άλλον, μόνο από θέμα εγωισμού. Χάλασε ένα σχήμα, δεν έγινε τίποτα σοβαρό».

Στη συνέχεια, ο Διονύσης Σχοινάς αναφέρθηκε στην σύζυγό του Καίτη Γαρμπή αλλά και στην Έλλη Κοκκίνου με την οποία πρόσφατα γράφτηκε πως θα συνεργαζόταν σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας.

«Με την Καίτη έχουμε γίνει μια γροθιά και με τον Δημήτρη. Όποτε πέφτει ο ένας, τον σηκώνει ο άλλος κι όποτε έχει πρόβλημα ο ένας, τον στηρίζει ο άλλος… Την Έλλη Κοκκίνου την αγαπώ, είναι άνθρωπος της ζωής μου. Με πείραξε ότι βγαίνει ο καθένας και λέει ό,τι θέλει. Αυτοί οι ίδιοι που το λένε, εκτίθενται»  δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Σχοινάς.  

Πηγή: skai.gr