Δεν έχει αποκλειστεί ποινική δίωξη στον Άλεκ Μπάλντουιν για το θανάσιμο τραυματισμό της κινηματογραφίστριας Χάλινα Χάτσινς στα γυρίσματα του γουέστερν «Rust» δήλωσαν οι αστυνομικοί την Τρίτη

Αν και κανείς δεν έχει συλληφθεί για το θάνατο της 40χρονης διευθύντριας φωτογραφίας, το ενδεχόμενο ποινικών διώξεων «δεν έχει αποκλειστεί» και εάν τα μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου που βρίσκονταν στο γύρισμα έχουν πληροφορίες, θα πρέπει να καταθέσουν, δήλωσε στη New York Post ο Χουάν Ρίος, ο υπεύθυνος Τύπου του σερίφη της Σάντα Φε.

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και ειλικρινά, αν οι άνθρωποι έχουν πληροφορίες, πρέπει να τις φέρουν σε εμάς αντί να πάνε σε οποιονδήποτε», είπε ο Ρίος. 

Ο Ρίος είπε ότι οι ντετέκτιβ ακολουθούν μια αργή και μεθοδική προσέγγιση στην έρευνα, η οποία αναμένεται «να συνεχιστεί για αρκετό διάστημα» λόγω του αριθμού των μαρτύρων που πρέπει να ανακριθούν. 

«Χρειάζεται να είμαστε επιμελείς για να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα της έρευνας ώστε εάν τελικά απαγγελθούν κατηγορίες να είναι σε θέση να στοιχειοθετηθούν στο δικαστήριο», εξήγησε ο εκπρόσωπος του σερίφη. 

Πηγή: nypost.com

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις