David Grohl: Ο αρχηγός των Foo Fighters μαγείρεψε για άστεγους στο Λος Άντζελες - Δείτε φωτογραφίες

Ο τραγουδιστής και κιθαρίστας του ροκ συγκροτήματος χρηματοδότησε ο ίδιος την πρωτοβουλία και κοιμόταν στο πάρκινγκ όπου διοργανώθηκε η εκδήλωση

Ο Ντέιβ Γκρολ φέρεται να πέρασε 16 ώρες μαγειρεύοντας φαγητό για άστεγους στο Λος Άντζελες. Ο αρχηγός των Foo Fighters συνεργάστηκε με την οργάνωση The Hope Mission για να ετοιμάσουν γεύματα που περιελάμβαναν ψητά κρέατα, λαχανοσαλάτα και φασόλια για τους άστεγους.Σύμφωνα με το TMZ, ο τραγουδιστής και κιθαρίστας του ροκ συγκροτήματος χρηματοδότησε ο ίδιος την πρωτοβουλία και «κοιμόταν εδώ κι εκεί στο πάρκινγκ» όπου διοργανώθηκε η εκδήλωση.

Ο Ντέιβ Γκρολ

Η γιορτή βοήθησε να σιτιστούν περίπου 500 άτομα. Οι θαυμαστές του 54χρονου μουσικού με αναρτήσεις στο Twitter επικρότησαν την πρωτοβουλία και το εθελοντικό του έργο. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντέιβ Γκρολ εμφανίζεται να προσφέρει σε όσους έχουν ανάγκη. Νωρίτερα φέτος οι Foo Fighters με δήλωσή τους αποκάλυψαν την τύχη του συγκροτήματος μετά τον θάνατο του ντράμερ τους, Τέιλορ Χόκινς.

Ο Ντέιβ Γκρολ

Το γκρουπ ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει τις συναυλίες, αλλά θα είναι «διαφορετικό στο μέλλον» χωρίς τον Χόκινς. «Οι Foo Fighters δημιουργήθηκαν πριν από 27 χρόνια για να εκπροσωπούν τη θεραπευτική δύναμη της μουσικής και τη συνέχιση της ζωής. Τα τελευταία 27 χρόνια, οι θαυμαστές μας έχουν δημιουργήσει μια παγκόσμια κοινότητα, ένα αφοσιωμένο σύστημα υποστήριξης που μας βοήθησε να περάσουμε όλοι μαζί τις πιο σκοτεινές στιγμές», σημείωσαν.

Ο Ντέιβ Γκρολ

«Χωρίς τον Τέιλορ, δεν θα είχαμε γίνει ποτέ το συγκρότημα που ήμασταν – και χωρίς τον Τέιλορ, ξέρουμε ότι θα είμαστε μια διαφορετική μπάντα στο μέλλον», ανέφεραν.

Ο Ντέιβ Γκρολ

Ο Ντέιβ Γκρολ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ