Cindy Crawford: Κορμάρα στα 57 της – Υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα video από φωτογραφίσεις της με μαγιό

Το διάσημο μοντέλο παντρεύτηκε τον Ράντι Γκέρμπερ το 1998, ενώ εξακολουθεί να ασχολείται με τη βιομηχανίας της μόδας

Η Σίντι Κρόφορντ έλαμψε και πάλι… Το διάσημο μοντέλο «ανέβασε» ένα video με αναδρομικές φωτογραφίες της με μαγιό και έκανε τους θαυμαστές της να παραληρούν. Το 57χρονο μοντέλο, που πρόσφατα έδειξε το εντυπωσιακό της σώμα κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης στην καυτή έρημο, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Έτοιμη για το καλοκαίρι». 

Η μητέρα δύο παιδιών, η οποία έγινε για πρώτη φορά γνωστή στη βιομηχανία της μόδας τη δεκαετία του 1980, εντυπωσίασε με ένα εφαρμοστό, κίτρινο ολόσωμο μαγιό που φορούσε το 1990. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι θαυμαστές της ξετρελάθηκαν με την ανάρτησή της. Μάλιστα, η σύζυγος του Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον, έγραψε: «Τόσο υπέροχο!», ενώ ο πρωταγωνιστής του «No Country For Old Men», Τζος Μπρόλιν, πρόσθεσε ένα σωρό κόκκινα emojis καρδιάς. 

Η Κρόφορντ ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ τη δεκαετία του 1980 και έγινε γρήγορα διάσημη, καθώς έγινε γνωστή ως ένα από τα πρώτα «σούπερ μόντελ». 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «The Cut» η Σίντι Κρόφορντ μίλησε για τον όρο «supermodel» και παραδέχτηκε ότι ποτέ δεν «όρισε τη λέξη». «Θυμάμαι όταν άκουσα για πρώτη φορά αυτή τη φράση και νόμιζα ότι ήταν τόσο ανόητη». Το 1990 εμφανίστηκε στη βρετανική «Vogue» μαζί με άλλα κορυφαία μοντέλα της εποχής, όπως η Christy Turlington, η Linda Evangelista, η Naomi Campbell αλλά και η Tatjana Patitz.

Το διάσημο μοντέλο παντρεύτηκε τον Ράντι Γκέρμπερ το 1998, ενώ εξακολουθεί να ασχολείται με τη βιομηχανίας της μόδας. Η κόρη της, Kaia Gerber, και ο γιος της έχουν ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας τους και κάνουν καριέρα στο μόντελινγκ. 

«Το να είσαι μοντέλο είναι, κατά κάποιο τρόπο, σαν να είσαι αθλητής. Είναι μια δεξιότητα και γίνεσαι καλύτερος σε αυτήν. Αλλά, όπως και με έναν αθλητή, η φυσική σου υπόσταση αλλάζει. Γνωρίζω ότι δεν έχω την ίδια εμφάνιση με εκείνη που είχα όταν ήμουν 25 ετών, αλλά διαθέτω την εμπειρία και την αυτοπεποίθηση που δεν είχα τότε», δήλωσε πρόσφατα η ίδια. 

Πηγή: skai.gr