Άλεκ Μπαλντουιν: Έγινε πατέρας για 8η φορά στα 64 του - Το τρυφερό βίντεο

«Σας παρουσιάζουμε το μικροσκοπικό όνειρό μας που έγινε πραγματικότητα», έγραψε ο χολιγουντιανός σταρ.

O χολιγουντιανός αστέρας Alec Baldwin, μπορεί να πέρασε μια πολύ δύσκολη χρονιά, καθώς τον περασμένο Οκτώβριο, οι πάντες συγκλονίστηκαν με το ατύχημα που συνέβη με όπλο στα γυρίσματα της ταινίας Rust, και προκάλεσε το θάνατο  της κινηματογραφίστριας Halyna Hutchins, όμως τώρα δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του, καθώς μεγάλωσε η ήδη πολύ μεγάλη οικογένειά του.

Ο 64χρονος σταρ έχει ήδη αποκτήσει μια 23χρονη κόρη το μοντέλο Ireland Baldwin, από το γάμο του με την Kim Basinger, αλλά με τη νυν σύζυγό του Hilaria έχουν ήδη αποκτήσει 6 παιδιά: τον Eduardo "Edu" Pao Lucas που είναι μόλις 23 μηνών, τον Romeo Alejandro David που είναι 4 ετών, τον Leonardo Ángel Charles, που είναι πεντέμιση ετών, τον 7 ετών Rafael Thomas, και την 18 μηνών κορούλα τους Maria Lucia Victoria,αλλά και την 8 ετών Carmen Gabriela! 

Και τώρα απέκτησε μια ακόμη κόρη!

Την ευχάριστη είδηση γνωστοποίησε ο γνωστός ηθοποιός μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο με τη γυναίκα του που κρατά στην αγκαλιά της τη νεογέννητη κόρη του!

«Είναι εδώ! Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε το μικροσκοπικό όνειρό μας που έγινε πραγματικότητα. Ιλάρια Καταλίνα Ιρένα, 22/9/2022. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που γιορτάζουμε μαζί σας αυτά τα υπέροχα νέα», έγραψε στη λεζάντα της ανάτρτησής του, αποκαλύπτοντας έτσι και το όνομα που θα πάρει η μικρή.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: sigmalive magazine