Christopher Meloni: «Βγήκε από τα ρούχα του»… για να διαφημίσει κάλτσες! – Δείτε το video

Στο βίντεο, ο 62χρονος ηθοποιός είναι γυμνός, φορώντας μόνο τις κάλτσες του

Ο Κρίστοφερ Μελόνι τα βγάζει όλα... εκτός από τις κάλτσες του! Ο διάσημος πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «Law & Order» (Νόμος & Τάξη) με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram «διαφημίζει» τη συνεργασία του με την εταιρεία Tommie Copper. 

Το βίντεο ξεκινά με τον 62χρονο ηθοποιό να είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι κάτω από τα σεντόνια. «Έλα λίγο πιο κοντά. Θέλω να δεις τη μαγεία που υπάρχει κάτω από αυτά τα σεντόνια», λέει ο ηθοποιός. Και τότε ο Μελόνι κάνει την έκπληξη! Δείχνει τις γιγάντιες κάλτσες του, όπως αναφέρει ο ίδιος. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Meloni (@chris_meloni)

Στο βίντεο, ο 62χρονος ηθοποιός είναι γυμνός, φορώντας μόνο τις κάλτσες του. Μαγειρεύει στην κουζίνα, σηκώνει τα πόδια του ψηλά για να μας δείξει τις κάλτσες του και χαμογελά. «Δεν τα βγάζω ποτέ αυτά τα μωρά», λέει. «Είναι καλύτερα από το να είσαι γυμνός, γιατί το γυμνό έχει μόνο μια απόχρωση». Πριν τελειώσει το βίντεο εμφανίζεται και το σλόγκαν: «Ποιος λέει ότι οι κάλτσες δεν είναι σέξι;». 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κρίστοφερ Μελόνι εμφανίζεται γυμνός. Κατά τα πρώτα στάδια της τηλεοπτικής του καριέρας, εμφανιζόταν συχνά χωρίς ρούχα. Επίσης, έχει παίξει ξανά σε διαφήμιση χωρίς ρούχα, σε ένα σποτ για την Peloton τον περασμένο Ιούλιο. 

Ο ηθοποιός «ανεβάζει» συχνά φωτογραφίες από τις προπονήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένου του δημοφιλούς του κόλπου για πάρτι – το σπαγγάτο – και έχει μάλιστα αναφέρει αστειευόμενος: «Γυμνάζομαι γυμνός. Είναι το προσωπικό μου γυμναστήριο… Έχω την ελευθερία να κάνω ό,τι θέλω… Δεν κρύβω τα παράθυρα. Αν και η γυναίκα μου μπορεί να διαφωνεί».

Τέλος, για τον γυμνισμό, όπως λέει ο ίδιος, «είναι μία αίσθηση ελευθερίας». 

Πηγή: skai.gr