Bruce Willis: Οι κόρες του ηθοποιού «υποκλίνονται» στη σύζυγο του πατέρα τους μετά τη συνέντευξή της

«Το θάρρος σου κινεί βουνά», έγραψε η 32χρονη Scout, η οποία είναι το μεγαλύτερο παιδί του ηθοποιού με τη Demi Moore

Οι κόρες του Bruce Willis, Scout και Tallulah, έδειξαν την υποστήριξή τους στη σύζυγο του πατέρα τους, Emma Heming Willis, μετά τη συγκλονιστική συνέντευξη που έδωσε για την υγεία του ηθοποιού. 

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Bruce Willis αποσύρθηκε για πάντα από το Χόλιγουντ, αφού επιβεβαιώθηκε ότι έπασχε από μετωποκροταφική άνοια. Μετά από αυτό, ο ηθοποιός, που πρωταγωνίστησε στις ταινίες «Pulp Fiction», «Armageddon», «Die Hard» και «The Sixth Sense», χειροτέρευε συνεχώς και η οικογένεια και οι φίλοι του ενημέρωναν συνεχώς για την κατάσταση της υγείας του μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Στη συγκλονιστική συνέντευξή της στην εκπομπή «Today», η σύζυγός του ήταν συναισθηματικά φορτισμένη, ενώ συζητούσε για την αντιμετώπιση της «θλίψης και της στενοχώριας» να βλέπει την υγεία του συζύγου της να φθίνει.

Η κόρη του ηθοποιού, η 32χρονη Scout, η οποία είναι το μεγαλύτερο παιδί του Bruce με τη Demi Moore, έγραψε στο Instagram: «Πραγματικά δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη για την Emma Heming Willis, που είναι πρόθυμη να βγει στη δημοσιότητα, (ακόμα και αν αυτό είναι τρομακτικό), για να μοιραστεί την ιστορία της οικογένειάς μας και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τη μετωποκροταφική άνοια. Emma με εμπνέεις κάθε μέρα με τη γενναιότητα και τη βαθιά αγάπη σου. Το θάρρος σου κινεί βουνά», έγραψε χαρακτηριστικά η κόρη του Bruce Willis. 

Η μικρότερη κόρη του Bruce Willis με τη Demi Moore, η 29χρονη Tallulah, δημοσίευσε στο Instagram stories της τα λόγια της μεγαλύτερης αδελφής της με τη λεζάντα: «Τόσο περήφανη για την οικογένειά μου, Emma Heming Willis». 

Μηνύματα από τις κόρες του Bruce Willis στο Instagram

Ο ηθοποιός παντρεύτηκε την Emma Heming Willis το 2009 και έχουν δύο μικρά παιδιά, τη Mabel Ray Willis, 11 ετών, και την Evelyn Penn Willis, 9 ετών. Ο ηθοποιός έχει παραμείνει καλός φίλος με την πρώην σύζυγό του, Demi Moore, με την οποία ήταν παντρεμένος από το 1987 έως το 2000. Έχουν τρεις κόρες, τη Scout, την Tallulah και τη Rumer. 

Στη συνέντευξη της, μεταξύ άλλων, η Emma Heming Willis ανέφερε ότι ήταν όμορφο, παρόλο που υπήρχε θλίψη, να βλέπει τις δύο μικρές κόρες τους να φροντίζουν τον πατέρα τους. «Αυτό που βλέπω είναι ότι η άνοια είναι δύσκολη. Είναι δύσκολο για το άτομο που έχει διαγνωστεί, είναι, επίσης, δύσκολο για την οικογένεια. Και αυτό δεν έχει διαφορά είτε μιλάμε για τον Μπρους είτε για τον εαυτό μου ή τα κορίτσια μας. Όταν λένε ότι πρόκειται για οικογενειακή ασθένεια, αυτό είναι αλήθεια», ανέφερε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Μηνύματα από τις κόρες του Bruce Willis στο Instagram

Στο ερώτημα αν ο διάσημος ηθοποιός καταλαβαίνει τι του συμβαίνει, η ίδια απάντησε: «Είναι δύσκολο να το ξέρεις. Είμαστε μία πολύ ειλικρινής και ανοιχτή οικογένεια», πρόσθεσε, όταν ρωτήθηκε για το πώς πήγαν να εξηγήσουν την ασθένεια στις κόρες τους. 

«Και το πιο σημαντικό πράγμα ήταν να μπορέσουμε να τους πούμε ποια είναι ακριβώς αυτή η ασθένεια, να τους εξηγήσουμε τι είναι. Ήταν σημαντικό να τους ενημερώσουμε για το τι είναι, επειδή δεν θέλω να υπάρχει κανένα ‘’στίγμα’’ ή ντροπή στη διάγνωση του πατέρα τους ή για οποιαδήποτε μορφή άνοιας».

Και πρόσθεσε: «Συμβαίνουν τόσα πολλά όμορφα πράγματα στη ζωή μας. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να κοιτάζω ψηλά από τη θλίψη και τη στενοχώρια, ώστε να μπορώ να βλέπω τι συμβαίνει γύρω μας. Ο Μπρους διδάσκει τα κορίτσια μας αγάπη, υπομονή, ανθεκτικότητα, τόσα πολλά... Και διδάσκει εμένα και όλους μας...».  

Πηγή: skai.gr