Britney Spears: «Έκανα το καλύτερο δυνατό για να σε βοηθήσω»- Η απάντηση της μητέρας της στις κατηγορίες

«Britney, σε όλη σου τη ζωή προσπάθησα να υποστηρίξω τα όνειρα και τις επιθυμίες σου!» 

Η Britney Spears πρόσφατα δήλωσε σε ηχητικό clip ότι πάντα ένιωθε εγκαταλελειμμένη από την μητέρα της, εξαιτίας πολλών συντηρητικών απόψεων και η μητέρα της Lynne Spears δεν δίστασε να απαντήσει στις «κατηγορίες» της Spears και να εκφράσει την άποψή της για την κατάσταση αλλά πιο συγκεκριμένα για το ηχητικό clip.

Συγκεκριμένα η μητέρα της τραγουδίστριας εξέφρασε την δυσαρέσκια της, αναρτώντας μια παλιά μαυρόασπρη φωτογραφία των δύο τους γράφοντας στην λεζάντα της, «Britney, σε όλη σου τη ζωή προσπάθησα να υποστηρίξω τα όνειρα και τις επιθυμίες σου!».

Η ίδια πρόσθεσε, «Και επίσης, έκανα το καλύτερο δυνατό για να σε βοηθήσω να βγεις από τις κακουχίες! Δεν σου έχω γυρίσει ποτέ και δεν θα σου γυρίσω την πλάτη!»

Αλλά όπως η ίδια ισχυρίζεται, η Britney ήταν αυτή που πάντα της είχε «γυρισμένη την πλάτη», κάτι που πρόσθεσε στην λεζάντα της λέγοντας, ««Η απόρριψη σου στις αμέτρητες φορές που μ' έχεις πετάξει έξω και οι αμέτρητες κλήσεις μου με κάνουν να νιώθω απελπισία! Έχω δοκιμάσει τα πάντα».

Ολοκληρώνοντας αυτά που ήθελε να πει για να ξεκαθαρίσει την θέση της, ανάφερε, «Σε αγαπώ τόσο πολύ, αλλά αυτή η συζήτηση είναι μόνο για εσένα και για μένα, από κοντά, ιδιωτικά».

Πηγή: Μust