ΚΑΙΡΟΣ

Blake Lively: Κορμάρα πέντε μήνες μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Οι 40,8 εκατ. followers της ενθουσιάστηκαν με την καλλίγραμμη σιλουέτα της

Η Blake Lively έδειξε την εκπληκτική σιλουέτα της σε φωτογραφία που «ανέβασε» η ίδια στο Instagram. Η 35χρονη ηθοποιός του «Gossip Girl» ενθουσίασε τους θαυμαστές της φορώντας ένα κόκκινο μπικίνι και ασορτί γυαλιά ηλίου σε σχήμα καρδιάς μόλις πέντε μήνες μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της.

Η ηθοποιός, η οποία επέστρεψε πρόσφατα στη δουλειά και εθεάθη στα γυρίσματα για την επερχόμενη ταινία «It Ends With Us» φορούσε κόκκινο κραγιόν και ασορτί κόκκινο βερνίκι στα νύχια της. 

Οι 40,8 εκατ. followers της ενθουσιάστηκαν με την καλλίγραμμη σιλουέτα της, με έναν θαυμαστή να ρωτά: «Πώς έκανες 4 παιδιά;».

Η Blake απάντησε στο σχόλιο κάνοντας tag τον προπονητή της, Don Saladino, και γράφοντας με χιούμορ: «@lojykam @donsaladino Περίμενε. Όχι. Δεν είναι έτσι. Δεν είναι ο πατέρας. Είναι απλά αυτός που με βοηθάει να χωρέσω ξανά στα (κάποια από τα) ρούχα μου μετά τη γέννα». 

«Το σαγόνι μου έπεσε», πρόσθεσε ένας άλλος χρήστης, ενώ κάποιος άλλος σχολίασε: «Η Serena επέστρεψε», αναφερόμενος στον διάσημο χαρακτήρα της στο «Gossip Girl», τη Serena van der Woodsen.

Η Blake έχει τέσσερα παιδιά με τον επί, σχεδόν, έντεκα χρόνια σύζυγό της, Ryan Reynolds. Η ηθοποιός επισκέφθηκε πρόσφατα τον σύζυγό της, ενώ εκείνος βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας υπερηρώων «Deadpool 3» τον Ιούλιο.
 

Πηγή: skai.gr