Billie Eilish: Παραληρεί για τον νέο της σύντροφο – Ο Jesse Rutherford είναι «καυτός»...

Ο Jesse Rutherford είναι 11 χρόνια μεγαλύτερός της 

Η Billie Eilish δεν μπορεί να πιστέψει ότι βγαίνει με τον Jesse Rutherford. «Κατάφερα να φτάσω σε ένα σημείο της ζωής μου, όπου όχι μόνο με γνώρισε ένα άτομο που τον θεωρούσα πολύ σέξι και ‘’καυτό’’, αλλά τον χούφτωσα κιόλας», παραληρεί η τραγουδίστρια του «Happier Than Ever» σε βιντεοσκοπημένη συνέντευξή της στο «Vanity Fair». 

Η Eilish άρχισε να χαμογελάει και να χειροκροτεί, ενώ ζήτησε από τους άλλους ανθρώπους στο δωμάτιο να τη χειροκροτήσουν.

«Jesse Rutherford, όλοι σας!», αναφώνησε. Η διάσημη τραγουδίστρια είναι πραγματικά ενθουσιασμένη και χαρούμενη για τον νέο της σύντροφο και αποκάλυψε ότι η γλώσσα της αγάπης της είναι το σωματικό άγγιγμα.

«Το άγγιγμα και η αγκαλιά και οτιδήποτε σχετίζεται με το δέρμα είναι πραγματικά μεγάλο πράγμα για εμένα», ανέφερε η ίδια. 

Η Eilish είπε, επίσης, ότι εκτιμά τον τρόπο με τον οποίο ο Rutherford της δίνει ελευθερία και την εμπιστεύεται.

«Θέλω να μπορώ να έχω χώρο. Θέλω αγάπη και προσοχή», κατέληξε. «Απλά, εμπνέομαι πραγματικά από αυτό το άτομο και, ξέρετε, αυτός εμπνέεται από εμένα, πράγμα που είναι πραγματικά ωραίο».

Πολλοί από τους θαυμαστές της τραγουδίστριας έχουν ασκήσει κριτική για τη σχέση τους λόγω ηλικίας. Ο Jesse Rutherford είναι 11 χρόνια μεγαλύτερός της. 

Πηγή: skai.gr